ME 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ...

...ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ...
Με 48ωρη απεργία, τη Δευτέρα και Τρίτη, συνεχίζουν οι καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης... τις κινητοποιήσεις τους.
Στη χθεσινή, κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με τους προέδρους των ΕΛΜΕ, που ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, απορρίφθηκαν οι προτάσεις για πενθήμερη και τριήμερη απεργία, ενώ η πρόταση για 48ωρη απεργία εγκρίθηκε με ποσοστό 82%.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η πρόταση για πενθήμερη απεργία υπερψηφίστηκε από το 65,7% των ψηφισάντων. Δεν υιοθετήθηκε, όμως, αφού δεν συγκέντρωσε το 66,6% που απαιτείται, σύμφωνα με το καταστατικό της ΟΛΜΕ.
Οι καθηγητές θα επανεξετάσουν τη στάση τους σε νέες συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ δεν αποκλείεται να παραταθεί η απεργιακή τους κινητοποίηση μέσω της ΑΔΕΔΥ, η οποία αναμένεται να κηρύξει απεργία για την προσεχή εβδομάδα.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του