ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΚΑΙ "ΕΣΤΗΣΑΝ" ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ... Η έκθεση της ΕΥΠ που προφήτευε τα χθεσινά δραματικά γεγονότα στην χώρα







Τα χθεσινά γεγονότα που ακολούθησαν την δολοφονία του 34χρονου Π.Φύσσα υπό "θολές" συνθήκες σε ότι αφορά το πως έγινε το επεισόδιο, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην "συνταγματικού τόξου" (λέμε "πρώην" γιατί χθες αποβλήθηκαν από το "τόξο" διά στόματος του στενού συνεργάτη, κουμπάρου του Α.Σαμαρά και βουλευτή Επικρατείας Χ.Λαζαρίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες) καθώς και οι ταραχές που ακολούθησαν, δείχνουν ότι είχαμε να κάνουμε με το χρονικό ενός "προαναγγελθέντος θανάτου".

Οι "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" γνώριζαν ότι "κάτι θα συνέβαινε τον Σεπτέμβριο" προς την κατεύθυνση της πρόκλησης κλίματος ανωμαλίας στην χώρα προκειμένου να καταστεί δυνατό "να φύγει η μπάλα στην εξέδρα" και να κερδίσει χρόνο η κυβέρνηση που εμφανίζεται εν συνεχεία ως "υπερασπιστής της ομαλότητας" και φυσικά η τρόϊκα που θέλει την κυβέρνηση σταθερή για να εκτελεί τις εντολές της.

Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει (διαβάστε εδώ) από τις 14 Αυγούστου την ύπαρξη σχετικής έκθεσης της ΕΥΠ η οποία προέβλεπε όλα τα χθεσινά γεγονότα και αυτά που έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Γράφαμε σχετικά στο ρεπορτάζ με τίτλο "Έκθεση της ΕΥΠ "προφητεύει" μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο" ότι: Σε ένα "θερμό" από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών.


Σύμφωνα με την απόρρητη αυτή έκθεση υπολογίζονται σε περίπου 150.000 οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε βίαιες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και ανάμεσά τους προεξάρχοντα ρόλο θα παίξουν λούμπεν αλλοδαποί οι οποίοι έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα και θεωρούν ότι το πλιάτσικο είναι μια καλή λύση για να "ρεφάρουν" από τις δουλειές που έχουν χάσει.

Στην έκθεση που πάντως κινείται στο πλαίσιο των όσων είπε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς στις ΗΠΑ στην συνέντευξή του στην "Ουάσιγκτον Ποστ" περί φόβων για επικείμενο ξέσπασμα βίας λόγω της ανεργίας, αναλύεται η πιθανότητα οι ταραχές να σαρώσουν την Αθήνα σε πολύ μεγαλύτερη έκταση απ΄'ότι τα Δεκεμβριανά του 2008 ή το κάψιμο του κέντρου της 12ης Φεβρουαρίου 2012

Η έκθεση ακούγεται ως προβοκατόρικα "προφητική" και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πολιτικά πράγματα, αφού κάτι μας λέει ότι το αν θα γίνουν εκλογές και το αν θα τεθούν διλήμματα σταθερότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το περιεχόμενο της εν λόγω έκθεσης".

Και φυσικά τα χθεσινά γεγονότα δεν έγιναν λόγω της δολοφονίας, αλλά γιατί ο κόσμος πεινάει, ενώ άμεσα τίθενται διλήμματα σταθερότητας.

Ένα μεγάλο παιχνίδι παίζεται πάλι στις πλάτες της χώρας...

defencenet.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του