''Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχολιάζοντας...
τις δηλώσεις του κ. Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση για κατάλυση του Συντάγματος, τον Πρωθυπουργό για περιφρόνηση της Βουλής, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει εθνική κυριαρχία:
«Η Δημοκρατία για να λειτουργήσει απαιτεί σεβασμό στο Σύνταγμα, το οποίο έχει καταλυθεί από τη συγκυβέρνηση, που έχει αντικαταστήσει το νομοθετικό έργο της Βουλής των Ελλήνων με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με την άρνηση διορισμένων υπουργών να απαντούν στην αντιπολίτευση.
»Η Δημοκρατία για να λειτουργήσει προϋποθέτει εθνική κυριαρχία. Σήμερα στα υπουργεία δίνουν εντολές ξένοι επίτροποι της τρόικας, στο μέγαρο Μαξίμου δίνουν εντολές ο Ράϊχενμπαχ και ο Φούχτελ (...)
»Η Δημοκρατία απαιτεί σεβασμό στο Κοινοβούλιο, σεβασμό που δεν έχει επιδείξει ο πρωθυπουργός, ο οποίος περιφρονεί τον κοινοβουλευτικό έλεγχο από αρχηγούς των κομμάτων».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του