Συνελήφθη η πρώην σύζυγος του Γ. Καρούζου για συνέργεια σε «ξέπλυμα»


KAROYZOΣυνελήφθη σήμερα το πρωί στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής , η 45χρονη Ρεβέκα Σκαφτούρα, πρωην σύζυγος του προφυλακισμένου επιχειρηματία και κουμπάρου του Προέδρου της Βουλής, Γιάννη Καρούζου. Μάλιστα, η σύλληψή της Ρεβέκκας Σκαφτούρα έγινε έξω από το σχολείο των παιδιών της.
Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενη για τα αδικήματα της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή στο εισόδημα κατ' εξακολούθηση, της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο Γιάννης Καρούζος έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο με αγοραπωλησίες ακινήτων, υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Real όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός αλλά και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης κατήγγειλαν ότι εταιρείες του ομίλου Καρούζου εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνολικού ύψους 10,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα, ο κ. Λιβανός σε κατάθεσή του στον Εισαγγελέα είχε μπλέξει στο σκάνδαλο και τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Γιάννη Καρούζου, αλλά και τους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη, οι οποίοι βεβαίως αρνήθηκαν την όποια γνώση ή σχέση με την υπόθεση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του