Νέα δημοσκόπηση: H δολοφονία του Π. Φύσσα προκαλεί πτώση της Χρυσής Αυγής


dimoskopisi-public-310x232Την αλλαγή στάσης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στη Χρυσή Αυγή καταγράφει νέα δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία τα ποσοστά του ακροδεξιού κόμματος καταγράφουν σταδιακή πτώση.
Η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για την εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», που ξεκίνησε πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ολοκληρώθηκε μετά το τραγικό περιστατικό, δίνει οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πτώση στα ποσοστά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου σε σχέση με τον Αύγουστο.
Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την έρευνα, τον Σεπτέμβρη μειώνονται σε 11,2% από το 11,7% σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας τον Αύγουστο.
Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται οριακά της ΝΔ με ποσοστό 19,8% έναντι 19,6%, ενώ ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,8%,το ΚΚΕ με 4,6%, η ΑΝΕΛ με 3,6% και η ΔΗΜΑΡ με 3,2%.
Η εκτίμηση ψήφου δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 28,7% με δεύτερη τη ΝΔ με 28,3%. Στην τρίτη θέση είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 11,2% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 7,9%, το ΚΚΕ με 6,7%, η ΑΝΕΛ με 5,2%, και η ΔΗΜΑΡ με 4,7% Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 32% έναντι του Αλέξη Τσίπρα που συγκεντρώνει 15%.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του