Μπλογκάρει και καλεί σε αγώνα μέσα από τη ΓΑΔΑ ο Χ. Παππάς



blogΟ κ. Παππάς, υπογράφει το κείμενο με το οποίο κάνει λόγο για συμμορία του μνημονίου και για ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Για πρώτη φορά στα χρονικά αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας (κυβέρνησης). Η συμμορία του μνημονίου, η ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όλο το "αντισυνταγματικό τόξο" ενάντια στη λαϊκή βούληση.
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άθλιοι και υπαίτιοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού πως ο Έλληνας γεννιέται και πεθαίνει ελεύθερος. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται, το φρόνημα δεν διώκεται.
Η ελληνική ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας όχι μόνο θα δικαιωθεί αλλά και θα επικρατήσει γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για εθνική ανάκαμψη.
Παλεύουμε για την ελευθερία της πατρίδας από τα δεσμά των εγκάθετων του μνημονίου. Αγωνιζόμαστε για την πολυπόθητη εθνική ανεξαρτησία. Αγωνιζόμαστε για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

Πυκνώστε τις γραμμές μας, τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. Αγωνιστείτε για την πατρίδα, την ελευθερία και το ψωμί. Αγωνιστείτε για την παιδεία και τη νεολαία. Συναγωνιστές Έλληνες πατριώτες, ψηφοφόροι και μη του κινήματος, ψηλά το κεφάλι Έλληνες Εθνικιστές! Δεθείτε γερά στο κατάρτι της πίστης μας!
Έλληνες, μην τους πιστεύετε! Η πολιτική του ''σοκ και δέος'' που εφαρμόζουν τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια δεν περνάει. Ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Ο ελληνικός εθνικισμός θα νικήσει. Έχουμε τον Θεό, τον λαό, το δίκαιο και την αλήθεια στο πλευρό μας.
Πατρίδα- Τιμή- Χρυσή Αυγή!
Χρήστος Παππάς
Βουλευτής Επικρατείας
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Κρατούμενος Γ.Α.Δ.Α
Δευτέρα, 30/9/2013

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του