Το κατηγορώ της Δικαιοσύνης για τον αρχηγό της«εγκληματικής οργάνωσης»

Το κατηγορώ της Δικαιοσύνης για τον αρχηγό της«εγκληματικής οργάνωσης»
Δριμύ κατηγορώ κατά του αρχηγού της Χρυσής Αυγής εξαπολύουν οι ανακριτές  

Δριμύ κατηγορώ κατά του αρχηγού της «εγκληματικής οργάνωσης», Νίκου Μιχαλολιάκου,  εξαπολύουν οι ανακριτές αφού όπως χαρακτηριστικά τονίζουν στο κατηγορητήριο που συντάχθηκε  εις βάρος του: «εσύ δε υπό την ιδιότητα του μέλους της στενής ηγετικής ομάδας της οργανώσεως και του Βουλευτού της Χρυσής Αυγής, διηύθυνες αυτήν, παρέχων διαταγές, οδηγίες και εντολές προς τα μέλη της οργανώσεως, ελέγχων απολύτως τη δράση αυτής και ενεργών προς επίτευξη των παράνομων σκοπών της, όπως ανωτέρω αυτοί αναλυτικώς παρατίθενται».
Οι ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνέταξαν τα κατηγορητήρια βάσει των οποίων θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι και σύμφωνα με αυτά επικεφαλής ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος με υπαρχηγό τον Χρήστο Παππά οι οποίοι έδιναν τις εντολές στους βουλευτές  οι οποίοι με τη σειρά τους τις διαβίβαζαν προς τα κάτω. Οι βουλευτές είχαν το ρόλο του περιφερειακού διοικητή στους οποίους αναφέρονταν οι τοπικοί πυρηνάρχες, δηλαδή οι επικεφαλής των τοπικών οργανώσεων όπως της Νίκαιας ή του Περάματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, το καταστατικό της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνεται πλήρως από τον τρόπο δράσης στην υπόθεση της Νίκαιας όπου μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο Ρουπακιάς  φέρεται να ενημερώνει τον Πατέλη (επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας), εκείνος το βουλευτή Λαγό και εκείνος με τη σειρά του τους Μιχαλολιάκο και Παναγιώταρο.
Τα τηλέφωνα αυτά πάντως δεν φαίνεται να έχουν καταγραφεί και να υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διασταύρωση για το τι ειπώθηκε μεταξύ των βουλευτών και του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, από την πλευρά των κατηγορουμένων, προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι ο Γιάννης Λαγός είναι υπεύθυνος για τις μετακινήσεις του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και πως ούτως ή άλλως, μιλούσε μαζί του τα βράδια για να κανονιστεί το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας, καθώς και ο αριθμός των αστυνομικών που θα ζητούσε προς φύλαξη από το τμήμα προστασίας υψηλών προσώπων.

Read more: http://www.newsbomb.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του