Ρήγμα στην κυβέρνηση: Τσιρώνης και Δημαράς δεν ψηφίζουν τη μεταβίβαση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ στο Υπερταμείο




ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΙσχυρότατους κλυδωνισμούς δέχεται πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ανήμερα της ψήφισης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης (φωτό) και ο συνεργαζόμενος με το κυβερνών κόμμα βουλευτής των Οικολόγων - Πρασίνων, Γιώργος Δημαράς, ανακοίνωσαν ενώπιον της Ολομέλειας ότι δεν θα ψηφίσουν τη μεταβίβαση των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο νέο Υπερταμείο.
Είχε προηγηθεί και επίσημη ανακοίνωση στον ιστότοπο των Οικολόγων Πρασίνων, ότι ο κ. Δημαράς δεν θα ψηφίσει τις συγκεκριμένες διατάξεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, το Μαξίμου, φαίνεται να... πιάστηκε στον ύπνο ως προς την «αποστασία» του κ. Τσιρώνη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Μετά και την εξέλιξη, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς, όπως εκτιμάται, η στάση του κ. Τσιρώνη έχει ιδιαίτερο βάρος, καθώς αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση των κυβερνητικών θέσεων.

Σημειώνεται πως η συζήτηση στη Βουλή συνεχίζεται σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ενώ η ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου αναμένεται να ξεκινήσει, εκτός απροόπτων και καθυστερήσεων, απόψε στις 21:00.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του