EΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για τον Σπίρτζη





Συνελήφθη ο Στέφανος Χίος διαχειριστής του makeleio.gr και δημοσιογράφος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το σπίτι του. Ο ίδιος μέσα από το περιπολικό θα γράψει:


Μήνυμα προς όλους του αναγνώστες του makeleio.gr

αλλά και των πολιτικών κατσαπλιάδων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ στέλνει ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

Εύχομαι να περάσω καλα

Η αστυνομία ήταν πάντα ευγενής

Πάω να ακούσω ποιο κυβερνητικό κάθαρμα μου την έστησε

Δημοκρατία επι συριζα

Να την απολαύσουμε


Δείτε τι έγραψε το makeleio.gr καθώς και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Με το κεφάλι ψηλά αντέδρασε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και του makeleio.gr, Στέφανος Χίος, κατά τη διάρκεια της σύλληψής έξω από το σπίτι του, το μεσημέρι της Τρίτης. Οι άνδρες που τον πλησίασαν φορούσαν πολιτικά ρούχα. Τον πλησίασαν και όταν τους ρώτησε ποιοι είναι, του είπαν από την Κρατική Ασφάλεια. «Ποιά ασφάλεια;» Ρώτησε ο δημοσιογράφος. Και του απάντησαν «από την προστασία υπηρεσίας του πολιτεύματος».

«Είστε δηλαδή ΣΥΡΙΖΟφρουροί», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε λέγοντας: «Πείτε στα αφεντικά της εξουσίας ότι δεν τους φοβάμαι και δεν λυγίζω».

Να σημειωθεί ότι από την ώρα που μαθεύτηκε η σύλληψη του Στέφανου Χίου, έχουν σπάσει τα τηλέφωνα με τους πολίτες να διαμαρτύρονται για τη φίμωση της φωνής του δημοσιογράφου που εκφράζει την αλήθεια του λαού.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του