ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ!!! AYTO EINAI TO «KOΛΛΗΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ» ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΠΟΥ «ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ» ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! «ΕΚΒΙΑΖΕΙ, ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ!» (ΦΩΤΟ)






Κόλαση στην Κεφαλονιά με «κολλητό στέλεχος» του Τέρενς Κουικ που «πυροβολούν» με σοβαρές και περίεργες καταγγελίες

«Ένα σοβαρό πολιτικό θέμα φαίνεται ότι έχει ξεσπάσει στην Κεφαλονιά τον τελευταίο καιρό, καθώς βαριές καταγγελίες έχουν φτάσει τους αρμόδιους φορείς αναφορικά με την δραστηριότητα του Συντονιστή των ΑΝΕΛ, Γεράσιμου Πετράτου», σχολιάζουν εδώ και μέρες τοπικά ΜΜΕ αλλά μέχρι σήμερα πολλοί λίγοι έχουν κατορθώσει να βγάλουν άκρη με το τι ακριβώς συμβαίνει στο νησί με το ανώτερο κομματικό στέλεχος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων».



Ο κ.Πετράτος, είναι «Συντονιστής ΑΝ.ΕΛ. Κεφαλονιάς Ιθάκης», όπως προκύπτει από αναρτήσεις στο διαδίκτυο και κατά τη διάρκεια της παραμονής στο νησί του υπουργού, Τέρενς Κουίκ, συναντιέται τακτικά μαζί του. Τι λοιπόν μπορεί να συμβαίνει με ένα από τα έμπιστα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος; Συκοφαντίες, δυσφημιστικές αναφορές, αντιπαλότητες ή καταγγελίες με περιεχόμενο; «Οι εν λόγω καταγγελίες αναφέρονται στο βιογραφικό και στον πολιτικό βίο του Γεράσιμου Πετράτου, αλλά και σε κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες επεκτείνονται σε θέματα που σχετίζονται με το ΣΔΟΕ, αλλά και την αρμοδιότητα της Εισαγγελίας.

Το γεγονός όμως που προκαλεί αίσθηση αφορά ότι σε αυτά εμπλέκεται το όνομα του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ», αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ. Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Πετράτος εμφανίζεται στο νησί της Κεφαλονιάς ως «κολλητός» του κυρίου Κουίκ, συναναστρέφεται με επιχειρηματίες, ενώ υπόσχεται ευνοϊκές ρυθμίσεις στην Εφορία κ. ά. εισπράττοντας, μάλιστα, για τη διαμεσολάβηση και την εξυπηρέτηση, είτε 500 είτε 1000 ευρώ, ανάλογα την περίπτωση…», όπως μεταφέρουμε επί λέξει βάσει του περιεχομένου της πρωτοκολλημένης καταγγελίας.



Στο γραφείο του πρωθυπουργού

«Ο Γεράσιμος Πετράτος που σήμερα εμφανίζεται ως Πρόεδρος του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στην Κεφαλονιά, είναι ένα πρόσωπο που είχε φύγει από το νησί για χρόνια, λόγω των ποινικών διώξεων για ακάλυπτες επιταγές και λόγω των δικαστικών αποφάσεων εις βάρος του για χρέη κλπ. Πριν λίγα χρόνια ξαναήλθε στην Κεφαλονιά και άνοιξε μία επιχείρηση υπό τον τίτλο «Προμηθευτική Κεφαλονιάς» στο Αργοστόλι […], η οποία συναλλάσσεται με χειρόγραφα τιμολόγια κι έχει εμπλακεί σε εικονικές συναλλαγές, που σχετίζονται με δήθεν εμπορία ειδών καφέ, χαρτικών, απορρυπαντικών κλπ.

Απαιτείται άμεσος έλεγχος της συγκεκριμένης επιχείρησης, αφού τα τιμολόγια που εκδίδει σε πολλές περιπτώσεις είναι εικονικά, γιατί είτε εκδίδονται για ποσό μικρότερο του αληθούς, είτε καλύπτουν άλλες συναλλαγές, είτε εξυπηρετούν λόγους φοροδιαφυγής. Παράλληλα ο Γεράσμιος Πετράτος, γυρνάει στους επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς και επικαλούμενος την ιδιότητα του Προέδρου της τοπικής Κεφαλονιάς του συγκυβερνώντος κόμματος των «ΑΝΕΛ» και ιδίως την προσωπική σχέση που διατυμπανίζει ότι έχει με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουΐκ, υπόσχεται ευνοϊκές ρυθμίσεις στην Εφορία, τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και άλλες εξυπηρετήσεις εισπράττοντας για την διαμεσολάβηση είτε πεντακόσια είτε χίλια ευρώ …ανάλογα την περίπτωση», γίνεται λόγος στην καταγγελία. «Μάλιστα, για να είναι πιο πειστικός, όποτε έρχεται στην Κεφαλονιά ο κ. Κουΐκ είναι συνεχώς δίπλα του για να υπάρχουν και τα κατάλληλα δημοσιεύματα. […] Κανείς δεν τολμά να τον «ακουμπήσει» (λόγω της σχέσης του με τον κ. Κουίκ)[…]».



Είναι άξιο αναφοράς, ότι η εν λόγω καταγγελία φέρεται να έχει σταλεί στο γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Εισαγγελία του νησιού, στον Άρειο Πάγο, στη ΔΟΥ Κεφαλονιάς, στο Δήμο, στην περιφέρεια και σε άλλους αρμόδιους φορείς, που θα πρέπει να εξετάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Παρά το γεγονός ότι η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κρατά αποστάσεις από την καταγγελία, λόγω του τεκμήριου της αθωότητας αλλά και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, τόσο για τον κ. Κουίκ όσο και για τον κύριο Πετράτο, διερωτάται: γιατί μέχρι τώρα δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα οι αρμόδιες αρχές και τι από όλα τα παραπάνω γνωρίζει ο υπουργός της συγκυβέρνησης;

Η υπηρεσία προστασίας του πολιτεύματος(που είναι της μόδας πια) τι κάνει για όλα αυτά; Το φωτογραφικό υλικό, οι καταγγελίες αλλά και τα δημοσιεύματα για τη στενή σχέση των δύο στελεχών των ΑΝΕΛ είναι προϊόν φωτομοντάζ;

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του