ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ!




«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα» έγραφε το φυλλάδιο που πέταξαν στην αίθουσα της Ολομέλειας ο Στάθης Λεουτσάκος και ο Θανάσης Πετράκος (πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ), νυν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας με ένα απόσπασμα από βιβλίο του Νομπελίστα Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου.

«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος…» γράφει το απόσπασμα από βιβλίο του Σαραμάγκου και καταλήγει: «Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την … την μάνα που σας γέννησε».

Τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας πέταξαν τα φυλλάδια μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του