«Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΣ» – ΆΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! ΒΑΡΔΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΝΑ ΚΑΙ ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΔΕΙΑ…ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ ΨΕΥΤΗ»- ΆΡΟΝ ΑΡΟΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ…




Οι σχέσεις Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά δεν ήταν ποτέ ανέφελες… Τα χρόνια της επιχειρηματικής τους δράσης πιο συχνά βρίσκονταν «απέναντι», παρά «δίπλα». Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε όταν η συγκυρία το επέβαλε, όπως τώρα με αφορμή τη μη αδειοδότησή τους να «συνασπιστούν» τρόπον τινά για να εξοντώσουν τον κοινό εχθρό που στην πραγματικότητα, δεν ήταν ο Καλογρίτσας, αλλά η κυβέρνηση που επιχειρεί να ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.Περίπου δυο εβδομάδες τώρα σφυροκοπούν ανελέητα την κυβέρνηση επειδή δεν κατάφεραν να πάρουν τηλεοπτική άδεια το STAR και ο ALPHA. Ενώ πριν το διαγωνισμό ήταν από τα δύο λιγότερο «εχθρικά» κανάλια… με τον ALPHA πολλοί (από την αντιπολίτευση) να τον κατηγορούν για φιλο-κυβερνητική στάση.

Αυτό όμως τελείωσε από τη στιγμή που οι δυο επιχειρηματίες δεν πήραν άδεια.

Έτσι λοιπόν, ξαφνικά το δελτίο ειδήσεων του ALPHA έγινε πιο αντικυβερνητικό κι από τον ΣΚΑΙ, ενώ έχει μετατραπεί σε μονοθεματικό, με ειδίκευση πια τις τηλεοπτικές άδειες. Το δελτίο του δομείται αποκλειστικά βάσει των επιχειρηματικών συμφερόντων της ιδιοκτησία του… Και αυτό θεωρείται πλουραλισμός, αντικειμενική ενημέρωση και πλήρης καταγραφή των γεγονότων.

Το STAR – ομολογουμένως, κρατάει τα προσχήματα, δηλαδή δεν έχει μετατρέψει το δελτίο του σε μονοθεματικό, «παίζοντας» κι άλλα θέματα της επικαιρότητας, εκτός από τις τηλεοπτικές άδειες… Μόνο που από κει που ήταν, από φιλικό έως ουδέτερο, απέναντι στην κυβέρνηση… Ξαφνικά μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας που δεν κατάφερε να χτυπήσει τηλεοπτική άδεια… Σήκωσε τη σημαία της αντίστασης χτυπώντας αλύπητα την κυβέρνηση από παντού. Πρόκειται για μια θεμιτή, επιχειρηματική τακτική… Που με τον τρόπο που γίνεται φροντίζει να μην εκθέτει την ενημερωτική της αποστολή. Αφήνοντας όμως, αναπάντητα ερωτήματα για τα κίνητρά της… Αλλά και για το περίσσευμα υποκρισίας, όταν όψιμα ανακαλύπτει θέματα πολυφωνίας, ελέγχου της ενημέρωσης και πλουραλισμού, που δεν υπήρχαν νωρίτερα και κυρίως πριν το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συμπέρασμα; Βαρδινογιάννης – Κοντομηνάς δεν θα σταματήσουν αν δεν γίνει το δικό τους! Ερώτημα είναι «ποιο είναι το δικό τους» σε αυτή τη φάση: Να πάρουν άδεια ή να ρίξουν την κυβέρνηση;

Έσκασε ο Κουρής… σωματοφυλακας του Τσιπρα

Προφανώς τα βρίσκει σκούρα η κυβέρνηση με τους καναλάρχες που δεν πήραν άδεια και την έχουν γονατίσει στην αντιπολίτευση με ανελέητο σφυροκόπημα, που μόνο με τους βομβαρδισμούς των ρώσων στο Χαλέπι μπορεί να συγκριθεί… Και αποφάσισε να αντεπιτεθεί με καψούλια!

«Ξύπνησε» – ξαφνικά (;), η παλιά έχθρα Κουρή – Κοντομηνά… Και η σημερινή «Kontra News» κυκλοφορεί με άγριο πρωτοσέλιδο κατά του ιδιοκτήτη του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά… Κατηγορώντας τον ότι απέτυχε να στήσει νέο Βατοπέδι για την κυβέρνηση Τσίπρα αυτή τη φορά… Και αναρωτιέται πώς γίνεται ο επιχειρηματίας «που δεν είχε να δώσει 5 εκ. ευρώ εγγύηση… να διαθέτει 61 εκ. ευρώ για τηλεοπτική άδεια».

Είναι φανερό ότι ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε και αναμένεται να γενικευθεί με απρόβλεπτες συνέπειες και ακόμη πιο απρόβλεπτη κατάληξη.

Πάντως αναμένεται η απάντηση του ALPHA στα δημοσιεύματα Κουρή που φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή μιας σύγκρουσης που θα έχει μέλλον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του