Πολιτικές θύελλες με την υπόθεση Καλογρίτσα - Διαψεύδει η Αttica Bank: "Απόλυτα καλυμμένα και ενήμερα τα δάνεια του ομίλου Καλογρίτσα"






Tα δάνεια προς τις εταιρίες του ομίλου Καλογρίτσα είναι ενήμερα και εξυπηρετούνται κανονικά, ενώ έχουν δοθεί με συγκεκριμένα καλύμματα με τους πιο αυστηρούς όρους και βρίσκονται εντός των εγκεκριμένων ορίων της τράπεζας, διευκρίνισε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank.

Ο Αθανάσιος Τσάδαρης, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της έκτακτης γενικής συνέλευσης της τράπεζας, πήρε θέση αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τα δάνεια του ομίλου Καλογρίτσα από την Attica Bank, σημειώνοντας επιπλέον, αναφερόμενος στο περιβόητο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την Attica Bank και τα προβληματικά δάνεια, ότι «δεν κάνει αναφορά σε πρόσωπα», όπως επιχειρούν να παρουσιάσουν ορισμένα μέσα ενημέρωσης, τα οποία προφανώς παρουσιάζουν ως γεγονότα πράγματα τα οποία δεν έχουν βάση.

Μετά τις διευκρινίσεις αναφορικά με τα δάνεια του ομίλου Καλογρίτσα από την Attica Bank, και το γεγονός ότι τόσο καιρό κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί ή μιλήσει για τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και μέσα ενημέρωσης, παρότι το θέμα απασχολεί την περίοδο αυτή και την ελληνική Βουλή, εντύπωση κάνουν δύο πράγματα:

Πρώτον, το κατά πόσον οι φήμες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες αφορούν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και το γεγονός ότι επιχειρείται μια επαναφορά του παλαιού μιντιακού κατεστημένου εφόσον ο όμιλος Καλογρίτσα κηρυχθεί έκπτωτος και ειδικά στην περίπτωση που αποσυρθεί, όπως ακούγεται, και ο πρώτος επιλαχών Ιβάν Σαββίδης. Δεύτερον και εξίσου σημαντικό, το κατά πόσον αποτελεί στόχο η ίδια η Attica Bank, η οποία ως μοναδική αυτή τη στιγμή μη συστημική τράπεζα, έχει διαφορετική σχέση με την Τράπεζα της Ελλάδος και υπόκειται σε έλεγχο από εκείνην σε αντίθεση με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες, ούσα ουσιαστικά η μοναδική ελληνική τράπεζα.

Κατά τα λοιπά, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της έκτακτης γενικής συνέλευσης της τράπεζας, η νέα διοίκηση διαβεβαίωσε ότι «θα συνεργαστούμε πλήρως με τις εποπτικές αρχές και την Τράπεζα της Ελλάδος και τον SSM», ενώ ανακοίνωσε ότι δεν θα χορηγήσει δάνεια σε ΜΜΕ. Ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, σημείωσε μάλιστα ότι η νέα διοίκηση θα λειτουργήσει με διαφάνεια και θα συνεργαστεί με την Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ ενημέρωσε πως σύντομα θα ανακοινωθεί και θα υλοποιηθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης της τράπεζας. «Δεν θα δεχθώ παρεμβάσεις από εξωθεσμικούς παράγοντες και από κανέναν άλλο και, για το λόγο αυτό, έθεσα προκαταβολικά την παραίτησή μου στη διάθεση της γενικής συνέλευσης σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε παρέκκλιση από καθαρά τραπεζικό έργο» τόνισε.

Από την πλευρά του ο νέος διευθύνων σύμβουλος, Θεόδωρος Πανταλάκης, επισήμανε ότι η μεγάλη ζημία στην τράπεζα έγινε από την κρίση και όχι από παραλείψεις διοικήσεων, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν είναι εφικτό ένα άτομο να επηρεάσει την αγορά και να αλλάξει την πορεία της. «Το έργο της αναδιάρθρωσης δεν θα είναι ευχάριστο, αλλά δυσάρεστο, καθώς θα αλλάξουν πράγματα, αλλά χρήσιμο και αποτελεσματικό για την τράπεζα και τους μετόχους» είπε.

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθούν δεκάδες ύποπτες χρηματοδοτήσεις της Attica Bank.

H Τράπεζα της Ελλάδος τις επόμενες ημέρες θα παραδώσει στις εισαγγελικές αρχές το πόρισμα ελέγχου που έγινε από κοινού με τον Ενιαίο Εποπτικό Μηχανισμό (SSM). Στο πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η «Καθημερινή» έχουν εντοπιστεί δάνεια ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχουν διατεθεί χωρίς να ληφθούν υπόψη τραπεζικά κριτήρια.

Τα δάνεια αφορούν κυρίως κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και τη χρηματοδότηση πολλών έργων υποδομής (οδικά, λιμενικά και άλλα) τα οποία κατά κανόνα δεν εξυπηρετούνται. Στις λίστες της Τράπεζας της Ελλάδος περιλαμβάνονται και χρηματοδοτήσεις της τράπεζας σε γνωστά επιχειρημματικά ονόματα, ενώ εντύπωση προκαλούν ασυνήθιστα υψηλές χρηματοδοτικές γραμμές που κατά πληροφορίες έχουν δοθεί σε συγκεκριμένους ομίλους. Σύμφωνα με την «Καθημερινή» αποτελεί γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από κυβερνητικούς -και όχι μόνο- κύκλους, να μη θιγούν οι ισορροπίες στην τράπεζα σε επίπεδο διοίκησης, διαδικασία που κορυφώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Παραδοσιακά οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα χρησιμοποιούσαν εντελώς καταχρηστικά μέρος του τραπεζικού συστήματος ως εργαλείο εξυπηρέτησης φίλιων επιχειρηματικών δυνάμεων, συνδικαλιστών, κομματικών φίλων και εδραίωσης πελατειακών σχέσεων, μοιράζοντας «δανεικά κι αγύριστα».

Τα κόμματα πριν από την κρίση χρησιμοποίησαν κατά κόρον το τραπεζικό σύστημα ως εργαλείο πολιτικής, ασκώντας άμεσα και έμμεσα, έλεγχο της ροής του χρήματος. Τον Ιανουάριο του 2015, με την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, η νέα κυβέρνηση επιδίωξε την ανάκτηση του ελέγχου των μεγάλων τραπεζών. Και μπορεί η κρίση να μην το επέτρεπε, αλλά η συγκυρία προσέφερε μια άλλου τύππου ευκαιρία:

Τα «κόκκινα» δάνεια και ότι αυτά συνεπάγονται, δηλαδή αποπληρωμές, ρυθμίσεις, πλειστηριασμούς. Ωστόσο, η προσπάθεια είχε άδοξο τέλος, καθώς η τραπεζική ενοποίηση μετέφερε τον εποπτικό έλεγχο στον SSM, δίχως την έγκριση του οποίου δεν μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα… Αργότερα, η… σκληρή διαπραγμάτευση του 2015 οδήγησε στον εκμηδενισμό της αξίας των μετοχών του Δημοσίου, στην επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών, σε νέα ανακεφαλαιοποίηση και εν τέλει, η κυβέρνηση συμφώνησε και ψήφισε έναν νόμο με τον οποίο έχασε κάθε δυνατότητα παρέμβασης.

Έτσι έμεινε η Attica Bank, η οποία μάλιστα ως μη συστημική τράπεζα βρίσκεται στην εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος και όχι του SSM. Πρόκειται για μια ταλαιπωρημένη τράπεζα που έχει μετατραπεί σε μια ιδιότυπη «θυγατρική» του ΤΣΜΕΔΕ. Το ΤΣΜΕΔΕ έβαζε διαρκώς λεφτά στην τράπεζα, με αποτέλεσμα κάποιοι μηχανικοί να κάνουν διαρκώς τους τραπεζίτες και κάποιοι άλλοι τους επιχειρηματίες με τα λεφτά των ασφαλισμένων. Στο τέλος Μαρτίου του 2016, η Τράπεζα Αττικής εμφάνιζε «κόκκινα» δάνεια 57%, όταν ο μέσος όρος των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε όλες τις άλλες τράπεζες διαμορφωνόταν στο 45%. Σήμερα, τα «κόκκινα» δάνεια στην Τράπεζα Αττικής φτάνουν το 60%! Μετά τον εποπτικό έλεγχο του SSM και της Τράπεζας της Ελλάδος, η Attica Bank βρέθηκε ένα βήμα πριν την τοποθέτηση επιτρόπου και την ενεργοποίηση των διαδικασιών εκκαθάρισης.

Αυτό απετράπη έπειτα από συμφωνία του ΤΣΜΕΔΕ με την Τράπεζα της Ελλάδος, τον περασμένο Ιούλιο, για την άμεση αντιικατάσταση της διοίκησης με έμπειρα τραπεζικά στελέχη και τη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των ελεγκτών. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε. Μάλιστα στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε – δίχως καν να έχει ενημερωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος- η τοποθέτηση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και του Γεράσιμου Σαπουντζόγλου στη θέση του προέδρου. Πηγές της Τράπεζας της Ελλάδος από την πρώτη στιγμή είχαν εκφράσει έντονες επιφυλάξεις για την καταλληλότητα των δύο προσώπων για τις συγκεκριμένες θέσεις για τις οποίες προορίζονταν, ενώ την περασμένη Δευτέρα η κυβέρνηση και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι ενημερώθηκαν ότι αυτό το ΔΣ της Τράπεζας Αττικής δεν μπορεί να εγκριθεί από την ΤτΕ.

Παράλληλα, συνεδρίαση της διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, παρά την αντίθετη γνώμη της Τράπεζας της Ελλάδος, το ΤΣΜΕΔΕ, με τη στήριξη της κυβέρνησης, επέμεινε και μάλιστα διατυπώθηκαν εκτιμήσεις ότι η απόρριψη των δύο προσώπων θα προκαλούσε νέα σύγκρουση ΤτΕ-κυβέρνησης.

Έτσι, η έφοδος των εισαγγελέων διαφθοράς και της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της συζύγου του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση της διεύθυνσης Εποπτείας της ΤτΕ, δεν μπορούσε παρά να συνδεθεί με την απορριπτική στάση της κεντρικής τράπεζας στο νέο ΔΣ της Τράπεζας Αττικής που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση. Αργά το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης η σύγκρουση κυβέρνησης-Τράπεζας της Ελλάδος κινδύνευσε να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού κυβερνητικές πηγές υποστήριζαν ότι η απόρριψη της προτεινόμενης διοίκησης στην Attica Bank είναι μια αντίδραση του Γιάννη Στουυρνάρα στον έλεγχο της εταιρείας της συζύγου του. Μάλιστα, το πρωί της προχθεσινής Παρασκευής η εφημερίδα «Αυγή» με το κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα της κατηγόρησε ευθέως τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος.

Ωστόσο γρήγορα οι τόνοι έπεσαν, έπειτα και από παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Το θέμα του ΔΣ της Τράπεζας Αττικής άρχισε να ομαλοποιείται όταν νωρίς το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκε συμφωνία για το νέο ηγετικό δίδυμο της Attica Bank με τον Θόδωρο Πανταλάκη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη (που ήθελε η κυβέρνηση ως διευθύνοντα σύμβουλο) στη… διακοσμητική θέση του μη εκτελεστικού προέδρου.


Ελέγχονται για υποθέσεις φοροδιαφυγής ο Καλογρίτσας και μέλη της οικογένειας του

Τέσσερις δικογραφίες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έχουν σχηματιστεί κατά του κατασκευαστή Χρήστου Καλογρίτσα και μελών της οικογένειάς του, μετά από στοιχεία που προέκυψαν από τη διασταύρωση των λιστών φοροδιαφυγής.
Η πρώτη είναι κατά του γιου του, Ιωάννη Βλαδίμηρου, ο οποίος ανακηρύχτηκε και υπερθεματιστής μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά στο ποσό των 4 εκ. ευρώ.
Η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και φοροδιαφυγή.
Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε το χειμώνα, η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ωστόσο το καλοκαίρι, και προφανώς ενόψει του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, το ποσό πληρώθηκε από τον υιό Καλογρίτσα, κάτι που οδηγεί σε παύση της δίωξης.
Στη δεύτερη δικογραφία κατηγορούμενοι για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα άνω των 20 εκ. ευρώ είναι ο Χρήστος Καλογρίτσας και η σύζυγός του. Αυτή εκκρεμεί στο Εφετείο για προσδιορισμό σε δίκη.
Η τρίτη και η τέταρτη δικογραφία αφορούν τις κόρες του Χρήστου Καλογρίτσα και εκκρεμούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Η μία θυγατέρα ελέγχεται για ποσό 3 εκ. ευρώ και η άλλη για 6 εκ. ευρώ.
Τα μέλη της οικογένειας Καλογρίτσα ελέγχθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών των αρχών για τις λίστες φοροδιαφυγής, που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2015.

«Κόκκινα» τα βοσκοτόπια

Όπως αποκάλυψε χθες το protothema.gr, η εταιρεία του Καραμπάτσου που δώρισε έκταση 5.029 στρεμμάτων στην Ιθάκη στην εταιρεία του Χρ. Καλογρίτσα για να περάσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες, έχει σε οριστική καθυστέρηση μη εξυπηρετούμενο δάνειο ύψους 1,8 εκατομμύρια ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (της είχε δοθεί το 2007 από τη Λαϊκή Τράπεζα). Η αποκάλυψη του “κόκκινου δανείου” προκαλεί νέα ερωτηματικά για το πως η αρμόδια επιτροπή της ΓΓΕΕ έκρινε άρτιο και επαρκές το πόθεν έσχες του επιχειρηματία, ανακηρύσσοντάς τον οριστικό πλειοδότη.

Τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας ΑΓΥΙΑ του κ. Καραμπάτσου, υποθηκεύτηκαν από την τράπεζα προκειμένου να λάβει δάνειο πριν από εννέα χρόνια.

Το δάνειο με υποθήκη τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, είχε δοθεί το 2007 από την Λαϊκή Τράπεζα (η οποία στη συνέχεια απορροφήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς) και ήταν της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του www.protothema.gr, το δάνειο αυτό δεν εξυπηρετείται και έχει χαρακτηριστεί επισήμως ως «κόκκινο» ενώ η αξία του με τους τόκους και τις προσαυξήσεις έφθασε στα 1,8 εκατ.ευρώ!

Με δεδομένο ότι το δάνειο του 2007 είναι μη εξυπηρετούμενο, προκύπτει ότι τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρεία «ΑΓΥΙΑ ΑΕ» ανήκουν επί της ουσίας στην τράπεζα η οποία έχει σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο. Άρα δεν μπορεί το οικόπεδο της εταιρείας που έχει κόκκινο δάνειο να παραχωρηθεί ως υποθήκη, εγγύηση ή ως ενέχυρο σε οποιονδήποτε τρίτο, όπως στην περίπτωση αυτή συνέβη με τον Σπύρο Καραμπάτσο που έδωσε το ακίνητο των 5.000 στρεμμάτων στον Χρήστο Καλογρίτσα για να λάβει πόθεν έσχες.

Αλλά οι αποκαλύψεις για την οικονομική κατάσταση του κ. Καλογρίτσα δεν σταματούν εδώ. Χθες αποκαλύφθηκε επίσης οτι ο Χρήστος Καλογρίτσας βρίσκεται μεταξύ των προσώπων που ελέγχονται για φοροδιαφυγή 20 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο των ερευνών που ξεκίνησαν στις αρχές του 2015. Για φοροδιαφυγή τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ελέγχεται και ο γιός του Ιωάννης Βλαδίμηρος, ο οποίος εμφανίζεται και ιδιοκτήτης της εταιρείας που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια.

Ποιος είναι ο Χρήστος Καλογρίτσας

Ο Χρήστος Καλογρίτσας είναι γνωστός επιχειρηματίας από τον χώρο των κατασκευών και των εκδόσεων με την εφημερίδα "Πρώτη" και φίλος του Χαρίλαου Φλωράκη.

Σύμφωνα με τις typologies.gr το βιογραφικό του είναι το εξής:

«ΠΡΩΤΗ»: Οι παλαιότεροι τον θυμούνται όταν ανέλαβε την οικονομική υποστήριξη της «Πρώτης» και όταν η εφημερίδα της ανανεωτικής Αριστεράς έκλεισε, ήταν από τους ανθρώπους που βοήθησαν στην έκδοση του «Επτάμιση». Και στα δύο εγχειρήματα είναι δίπλα του ο δημοσιογράφος Νίκος Τσαγκρής. Και τα δύο έντυπα φέρουν την υπογραφή του. Στην «Πρώτη» κάνει τα πρώτα βήματά του ο Σταύρος Θεοδωράκης με μια σελίδα για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, υπογράφοντας ως «αεριτζής», ενώ θα συνεχίσει να αρθρογραφεί και στο «Επτάμιση».

ΑΝΤ1 TV: Ο νόμος 1730 του 1987 της συγκυβέρνησης ΝΔ – ενιαίου Συνασπισμού έδινε τη δυνατότητα λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού σε επιχειρηματίες που είχαν πρότερη εμπειρία στον χώρο του Τύπου. Γύρω από τον ΑΝΤ1 TV, που ιδρύεται τον Αύγουστο του 1989 και εκπέμπει την 1η Ιανουαρίου του 1990, συμπράττουν ο εκδότης της «Πρώτης» μαζί με τον μακαρίτη Άρη Βουδούρη, εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου», και τον Γιάννη Πουρνάρα, που τότε εξέδιδε το «Τηλέραμα».

ΒΙΒΛΙΑ: Ξεκινάει τις Εκδόσεις Ήλεκτρα εκδίδοντας ενδιαφέροντα βιβλία, έχοντας μαζί του τον Νίκο Τσαγκρή.

ΑΚΙΝΗΤΑ: Το 2011 ιδρύει την Pileus Holding, η οποία ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και με τη συμμετοχή σε εταιρείες πληροφορικής, ΜΜΕ, δημοσκοπήσεων και διαφημίσεων. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 500.000 ευρώ και στο πρώτο ΔΣ μετέχουν ο Χρήστος Καλογρίτσας (πρόεδρος), ο Αντώνης Μαργέτης (αντιπρόεδρος), ο Γιάννης – Βλαδίμηρος Καλογρίτσας (διευθύνων σύμβουλος) και οι Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης και Αλέξανδρος Παπασπυρίδης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Το 2016 αποφασίζει να επιστρέψει στα ΜΜΕ με εφημερίδα και κανάλι. Τον σχεδιασμό αναλαμβάνει ο Νίκος Τσαγκρής, αλλά ζητείται αλλαγή φρουράς. Ο δημοσιογράφος θα περιοριστεί στη θέση του εκδότη και διευθυντής ανέλαβε από την περασμένη βδομάδα ο Πάνος Παναγιώτου, φέρνοντας μαζί του τον Χρήστο Μαχαίρα. Αμφότεροι από τον Flash, τις εποχές του Σωκράτη Κόκκαλη, με τον ΠΑΝ-ΠΑΝ να γράφει αιχμηρά κείμενα στον «Σχολιαστή». Το 1993, με απόφαση του Ανδρέα Παπανδρέου, αναλαμβάνει τη γενική διεύθυνση της ΕΡΤ και το 1995 ως πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος στην ΕΡΤ, μετά την απομάκρυνση του Ευγένιου Γιαννακόπουλου, στενού συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου, υπουργού Τύπου την εποχή εκείνη. Θα διατηρήσει την προεδρία και την εποχή Σημίτη, δίνοντας βήμα στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Στ. Θεοδωράκη. Θα τον διαδεχθεί στη θέση ο Άγγελος Στάγκος, σημερινός σύμβουλος έκδοσης της «Καθημερινής». Ο στενός του συνεργάτης Χρήστος Μαχαίρας έκανε το βήμα στην πολιτική αναλαμβάνοντας εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ επί Φώτη Κουβέλη.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Η διεκδίκηση μιας τηλεοπτικής άδειας είναι το μεγάλο βήμα, ένας τηλεοπτικός σταθμός με αριστερό πρόσημο. Την ευθύνη ανέλαβε ο Κώστας Αρβανίτης, λέγοντας πως δεν θέλει να έχει στα πόδια του τον Π. Παναγιώτου. Και οι δύο στεγάζονται σε διαφορετικά διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας. Θεωρείται σίγουρο πως το σχήμα υπό τον Χ. Καλογρίτσα θα πάρει άδεια και στο σχήμα θα συμμετέχουν άνθρωποι με εμπειρία στον χώρο των ΜΜΕ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ O Στέφανος Χίος ανοίγει τις Πύλες της Κολάσεως Ο Σατανικός Καναλάρχης και τα 30 μύρια της απαγωγής Παναγόπουλου

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του