«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»


ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
                                                            
                 
Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)  στις    2 AΠΡΙΛΙΟΥ  2012, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερησίας διατάξεως. 

                                                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ


ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΣΤΙΣ  2-4-2012  ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. :
 8106/29-3-2012
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Άρθρο 67, Ν.3852/10)


1)     Έγκριση κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων. 

2)     Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκμίσθωση του αναψυκτηρίου «ΠΟΥΡΟΣ» του Δήμου Θηβαίων (σχετ. η υπ’ αριθ. 35/2012 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας).

3)      Έκδοση κανονιστικής απόφασης για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Γραφείο Τελετών» σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου με πληθυσμό κάτω των 800 κατοίκων.

4)     Πρόσληψη προσωπικού δίμηνης απασχόλησης σύμφωνα με το άρθρο 206 παρ. 1 του Ν.3584/2007 για την κάλυψη προσωρινών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα.

5)     Έκφραση γνώμης  σχετικά με τη δημοσιοποίηση Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) αιολικού σταθμού της εταιρείας «ΕΛΠΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  ΕΠΕ».

6)     Λήψη απόφασης επί αιτήματος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε. για  την παραχώρηση δυο (2) θέσεων στάθμευσης μπροστά από το κατάστημά της επί της οδού Πινδάρου 94 για τις ανάγκες στάθμευσης χρηματαποστολών (σχετ. η υπ’ αριθ. 14/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).
















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του