Η ελληνική ομάδα YOUTH OF P.I.G.S. πραγματοποίησε αιφνιαδιστική δράση στη γερμανική πρεσβεία της Μερκελοκατοχής στην Ελλάδα.


Μετά την Grande Place στις Βρυξέλλες, η ελληνική ομάδα YOUTH OF P.I.G.S. πραγματοποίησε αιφνιαδιαστική δράση στη γερμανική πρεσβεία της Μερκελοκατοχής στην Ελλάδα.
Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ» καθώς και με τα μηνύματα « Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και « ΣΙΩΠΗ ΝΑΖΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ» τα μέλη του δικτύου κρατούσαν το πανό που υπενθύμιζε απλά «ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ! 162 ΔΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ».

Δυστυχώς ελληνόπουλα της ΕΛ.ΑΣ έλαβαν εντολές από την κατοχική πολιτική τους ηγεσία μόλις ενημερώθηκε για το μήνυμα του πανό να διαλύσουν άμεσα τη συγκέντρωση. Αυτό ήτανε μόνο η αρχή σήμερα στην Αθήνα. Το δίκτυο έχει ετοιμάσει δράσεις σε πόλεις στην Ευρώπη αλλά και μία μεγάλη έκπληξη μέσα στον Απρίλη στην Αθήνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του