Εκκλησιαστικές - Ψαλτικές Εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος


Εν όψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, η Ιερά Μητρόπολις Χαλκίδος διοργανώνει δύο Εκκλησιαστικές - Ψαλτικές Εκδηλώσεις, προκειμένου οι πιστοί να προετοιμασθούν, και δι’ αυτού του τρόπου, για να συμμετάσχουν στα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού.
Την Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Αντιπεριφερείας Ευβοίας, επί της Λεωφόρου Χαϊνά 93 στη Χαλκίδα, θα λάβει χώρα Εκδήλωση με τίτλο «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», την οποία διοργανώνει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της... Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΙΕΡΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ».
Η Χορωδία της Σχολής «ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΟΥ ΜΕΛΩΔΗΜΑΤΑ», υπό την διεύθυνση του Καθηγητού κ. Στυλιανού Μπενή, θα αποδώσει επίκαιρους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος και Πασχαλινούς Θρήνους από την Δημοτική Μουσική μας Παράδοση, με τη συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακών οργάνων.
Την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 και ώρα 19:00, στον Ιερό Ναό της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, θα γίνει η καθιερωμένη Μεγάλη Εκκλησιαστική Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για την Μεγάλη Εβδομάδα, κατά την διάρκεια της οποίας θα ομιλήσει επίκαιρα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Γεωργιάδης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ο Βυζαντινός Χορός του Συλλόγου Ιεροψαλτών του Νομού μας «Ο ΠΑΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΡΗΓΑΣ», με Χοράρχη τον Πρωτοψάλτη κ. Γεώργιο Γερογιάννη, θα ψάλλει επίκαιρους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του