Μια φαρσοκωμωδία…


Είναι αστείο και ανάξιο σχολιασμού αυτό το… οικογενειακό συναπάντημα που ονόμασαν «εξεταστική επιτροπή». Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι δύο πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΔΗΜΑΡ-οι οποίοι μάλιστα αποχώρησαν αλλά έβγαλαν πόρισμα!- αποφάσισαν ότι για το έλλειμμα ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία!
Πρόκειται για την....

απόλυτη γελοιοποίηση του θεσμού της εξεταστικής. Η Ελλάδα σύρθηκε κυριολεκτικά στο ΔΝΤ, οι Έλληνες βρέθηκαν μέσα σε μια διετία χρεοκοπημένοι, οι φόροι έχουν εξαφανίσει τη μεσαία τάξη, η ανεργία ξεπέρασε το 20%, και για όλα αυτά ευθύνεται ο Παπαθανασίου!
Τόσοι μάρτυρες που κατέθεσαν ότι παραποιήθηκαν τα στοιχεία- ένας μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πίστευε στ’ αυτιά του με τις εντολές που του έδινε ο Παπακωνσταντίνου- προφανώς δεν έπεισαν τους μετέχοντες σ’ αυτή τη φαρσοκωμωδία. Καλό θα ήταν ο πρόεδρος της βουλής να βρει ένα πρόσχημα ώστε να μη παραλάβει το πόρισμα. Έτσι κι αλλιώς, ένα τέτοιο πόρισμα, μόνο στην Ιπποκράτους μπορεί να κατατεθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του