Εκλογές Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Περιφέρειας Βοιωτίας

Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου,

Την Κυριακή 01 Απριλίου 2012 θα λάβουν χώρα στον Ριζόμυλο Αλιάρτου (αίθουσα ΚΑΠΗ) εκλογικές διαδικασίες του Συνδέσμου για ανάδειξη των Περιφερειακών Οργάνων (Προέδρων Περιφερειακού Συμβουλίου και Περιφερειακής Ενότητας, Μελών Περιφερειακού Συμβουλίου και Μελών Επιτροπής Περιφερειακής Ενότητας) Ν. Βοιωτίας.
Οι εκλογικές διαδικασίες θα διενεργηθούν κατά τις ώρες 12:00 έως 14:00.
- Δικαίωμα εκλογής (εκλέγειν και εκλέγεσθαι) στα Περιφερειακά Όργανα έχουν όλα τα Τακτικά Μέλη του Σ.Ε.Ε, τα οποία έχουν εγγραφεί και τακτοποιηθεί οικονομικά μέχρι και την 30 Μαρτίου 2012.
Παρακαλούμε να συμμετέχετε στις παραπάνω εκδηλώσεις του Συνδέσμου και κυρίως στις εκλογικές διαδικασίες είτε ως υποψήφιοι αλλά οπωσδήποτε ως απλοί ψηφοφόροι στην εκλογή των Οργάνων του Συνδέσμου, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο θα εδραιώσουμε την ύπαρξη και τη δυναμική παρουσία του Συνδέσμου επίσημα πλέον και στην Περιφέρειά μας.
Με εκτίμηση
Για τη προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του