ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!


«Το χειρότερο σενάριο είναι να μην μπορεί να σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση. Και τότε θα είναι αναπόφευκτη η προσφυγή σε νέες εκλογές. Από ανάγκη, όχι από δική μου επιλογή», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής. ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ!
Η Νέα Δημοκρατία είναι "η μόνη συντεταγμένη...
δύναμη σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζοντας έτσι την αισιοδοξία του για την ύπαρξη αυτοδυναμίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ άφησε παράλληλα να εννοηθεί πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να μη ληφθούν νέα σκληρά μέτρα και απαντά σε όσους εκτιμούν πως τον Ιούνιο θα υπάρξει και νέο πακέτο, ενώ επανέλαβε τη δέσμευση του να προχωρήσει σε μέτρα που θα ανακουφίζουν τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους πολύτεκνους.


ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ!
Στην Νέα Δημοκρατία «χωρούν όσοι συστρατευθούν στον αγώνα για αυτοδυναμία και βοηθήσουν σε αυτό. Και αν προκάλεσαν κάποιοι τραύμα προηγουμένως και σήμερα θελήσουν να το θεραπεύσουν και αυτό είναι σημαντική βοήθεια», δήλωσε ο κ. Σαμαράς ανοίγοντας έτσι την πόρτα της Συγγρού σε πιθανές συνεργασίες ακόμη και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του