Εκτός ψηφοδελτίων ο Δήμας... εντός Πολιτικής...


Σχόλιο : Καλά,  μόνο έναν γιό έχει να βάλει στην πολιτική ο κ. Δήμας; Είναι δυνατόν το Κοινοβούλιο να μην έχει κι άλλους οικογενειοκράτες; Έχει.. πολύ ψωμί...η πολιτική.. 

Αμάρτησα για το παιδίμου...


Δεν θα ασχοληθεί με τις εκλογές έσπευσε να δηλώσει ο κ. Δήμας, μετά από τα σχόλια που έγιναν για την κοινή κάθοδό του στις εκλογές με τον γιό του, με τον πατέρα να καταλαμβάνει μια θέση στο Επικρατείας και τον γιο στο ψηφοδέλτιο στην Κόρινθο.

Ο κ. Δήμας έσπευσε να..

ξεκαθαρίσει το τοπίο, προφανώς για ...
χάρη της υποψηφιότητας του γιού, αλλά σε περίπτωση που δεν θα είναι ούτε στο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, τότε ο Σαμαράς θα έχει μια ελεύθερη ακόμη θέση.
Από την άλλη δεν αποκλείεται να δούμε και τον κ. Δήμα, τον πατέρα, στην επόμενη κυβέρνηση, ως εξωκοινοβουλευτικό υπουργό.
Νοικοκυρεμένα πράγματα!...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του