ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: Επιστολή στον Υπουργό Εργασίας για τον ΟΑΕΕ


Επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γεώργιο Κουτρουμάνη, απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνων επαρχιας Θηβας, όσον αφορά την νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το Υπουργείο για την δυνατότητα των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ να επιλέγουν κατώτερη ασφαλιστική κλάση από εκείνη που έχουν καταταγεί σήμερα.
Είναι βέβαιο ότι μια τέτοια ρύθμιση θα δώσει μια μεγάλη ανακούφιση στους ασφαλισμένους που πλήττονται από την μεγάλη οικονομική κρίση και θα βοηθήσει το ταμείο να εισπράττει κανονικά και έγκαιρα τις ασφαλιστικές του εισφορές.
Στην επιστολή επίσης τονίζεται ότι την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών είχε ζητήσει κατά το παρελθόν με υπόμνημά της  η Ομοσπονδία.

                              Για την Ο.Ε.Β.Ε ΘΗΒΑΣ
         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΗΡΣΤΟΣ                 ΚΑΤΣΙΦΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του