Να φέρουμε το Λασίθι στη θέση που αξίζει


Στις προοπτικές ανάπτυξης του νομού Λασιθίου αναφέρθηκε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμμαχία Νίκος Αικατερινίδης. Μιλώντας στον δημοσιογράφο Ηλία Μεγαγιάννη και στην εκπομπή «Με το Ν και με Σ» του «STYLE 100», ο κ. Αικατερινίδης, επισήμανε ότι «ο πολίτης είναι απογοητευμένος από τα μεγάλα κόμματα και την πολιτική που ακολούθησαν και αναζητά διέξοδο από την κρίση, την οποίο μπορεί να βρει στην δημοκρατική Συμμαχία». Ο Νίκος Αικατερινίδης υπογράμμισε ότι «στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, και κατ’ επέκταση η Κρήτη και ο .....
νομός, το Κίνημα μπορεί να δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους Λασιθιώτες. Πιστεύω ότι αυτή η μικρή παράταξη έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει μεγάλη μέσα από τη δύναμη που θα της δώσουν οι Κρητικοί».
Ερωτηθείς για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουρισμού, ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε με νόημα ότι, η μόνη πρόταση που θα έχει άμεσα αποτελέσματα, είναι η ενίσχυση κάθε μορφής τουρισμού στο νομό.

Ο νομός μας είναι ουραγός σε ανάπτυξη στην Κρήτη, τόνισε ο κ. Αικατερινίδης και υπογράμμισε ότι στόχος του Κινήματος και του ιδίου προσωπικά είναι να «φέρουμε το Λασίθι στη θέση που αξίζει».

Αναφερόμενος σε ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός το οποίο είναι οι υποδομές, επισήμανε ότι «πρέπει να δώσουμε έμφαση στις δομές, οι οποίες συνδέονται άρρηκτα με τον τουρισμό και τον πολιτισμό, και παράλληλα να προσέξουμε την αγροτική παραγωγή και να εστιάσουμε στην κρητική διατροφή μέσα από τα αγνά προϊόντα που παράγει ο τόπος μας».

Ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής εξήγησε ότι οι υποδομές χρειάζονται άμεσα σημαντικές επεμβάσεις, διότι σχεδόν όλες οι περιοχές του νομού Λασιθίου χρειάζονται καλύτερη προσβασιμότητα για αναπτυχθούν τουριστικά. Όμως εκτός από τις υποδομές, πρόσθεσε, ότι δεν νοείται τουριστική ανάπτυξη χωρίς την παροχή ολοκληρωμένης νοσοκομειακής

περίθαλψης, η οποία και πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών.
Κλείνοντας ο Νίκος Αικατερινίδης, στάθηκε στη σημασία της προσωπικής συμβολής όλων στην τουριστική ανάπτυξη, επισημαίνοντας ότι «Ο καλύτερος πρεσβευτής του τουρισμού είναι ο Λασιθιώτης και η Λασιθιώτισσα, με το χαμόγελο και την κρητική φιλοξενία, στοιχεία που είναι γραμμένα στο DNA μας».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του