Βόμβα Σγουρού για τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ

Την άποψη πως δεν πρέπει να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, «όσοι είχαν θέσεις ευθύνης από το 1980», εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής, την οποία όρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για την κατάρτιση ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ.
Κατά τον κ. Σγουρό «η μεγάλη ευθύνη ανήκει σ΄ αυτό που ονομάζεται πολιτικό σύστημα και είναι προσανατολισμένο στον εαυτό του και όχι στις λύσεις». Προσθέτει μάλιστα ότι «όταν ένα πρόβλημα φτάνει στα άκρα του τότε εκδηλώνουν ενδιαφέρον. Αυτή η φιλοσοφία διακυβέρνησης μας έχει φέρει σε αδιέξοδο είτε στην οικονομία είτε στους μετανάστες. Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας, είμαι προσανατολισμένος στις λύσεις»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του