ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΚ! ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


Δύο βίντεο για γερά νεύρα και ατσάλινο στομάχι που δείχνει την κοινωνική εξαθλίωση της χώρα μας. Η φτώχεια και η ανεργία είναι σε ανοδική πορεία μέρα με την μέρα, οι άστεγοι πληθαίνουν, πολλοί από τους συνανθρώπους μας ψάχνουν τροφή μέσα από τους κάδους απορριμμάτων. Ουρές οι πολίτες, κυρίως οι συνταξιούχοι, στα συσσίτια των δήμων και της Εκκλησία για λίγο φαγητό. Άνθρωποι υπερήφανοι, οικογενειάρχες. 3100000 στο όριο της φτώχειας, 25000 είναι άστεγοι. Οι στατιστικές της Unicef δείχνουν πως στην Πατρίδα μας υπάρχουν 439000 παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας.
2 Χρόνια μετά από την ένταξη της Ελλάδας στην λαίλαπα του Διεθνές Νομισματικού, στον χειρότερο εξευτελισμό της χώρας μας από τον ανεύθυνο χειρισμό των εκλεγομένων πολιτικών τις τελευταίες δεκαετίες, ιδιαίτερα στα οικονομικά και εθνικά θέματα. Δυστυχώς οι πολιτικοί τόσα χρόνια πλούτισαν πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού. Οικονομικά σκάνδαλα "ξεφυτρώνουν" συνεχώς, σκάνδαλα που καλύπτουν ακόμη μεγαλύτερα όπως πρόσφατα με τα υποβρύχια του "Ακη", τι άλλο μεγαλύτερο προσπαθούν να καλύψουν; Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, τι άλλο μεγαλύτερο προσπαθούν να καλύψουν; Και όλα τα υπόλοιπα όπως και της siemens,ακόμα μεγαλύτερο, σε αυτό ακόμα, τι μεγαλύτερο προσπαθούν να καλύψουν;

2 χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην μεγαλύτερη λαίλαπα που μπορούσε να γνωρίσει η χώρα μας. Μεγάλες περικοπές σε συντάξεις και μισθούς. Στους μισθούς από 30% ως και 60% παρακαλώ, σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, σε συντάξεις; από 15% ως 40%. Τα σχόλια είναι περιττά νομίζω, όλοι το ζούμε και βλέπουμε τις συνέπειες αυτής της ληστείας των κλεπταποδόχων πολιτικών μας.
2 χρόνια μετά από την ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, άνθρωποι που δίνουν "τέρμα" στην ζωή τους, άνθρωποι που βρίσκονται σε κατάθλιψη, άνθρωποι που βρίσκονται σε απόγνωση και είναι σε μια διαρκή αδράνεια, άνθρωποι που βλέπουν την ζωή τους να καταρρέει καθημερινά. Δυστυχώς οι αριθμοί συνέχεια μεγαλώνουν δραματικά κάθε μέρα. Αυτοκτονίες 22%, κατάθλιψη στο 30%, οι κλεπταποδόχοι τι κάνουν γι αυτό;
2 χρόνια μετά από την ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η εγκληματικότητα ανεβαίνει δραματικά, ειδικά σε ανθρώπους ηλικιωμένους που δεν μπορούν να αντιδράσουν.
2 χρόνια μετά από την ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η υγεία στην μεγαλύτερη παρακμή που έχει γνωρίσει ποτέ. Ήδη υπολειτουργούσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τώρα βρίσκεται σε πολύ άσχημη ως και άθλια κατάσταση η ακόμα καλύτερα σε τριτοκοσμικές καταστάσεις, λόγο μεγάλης έλλειψης προσωπικού που ακόμα γίνεται μεγαλύτερη κι ας έχουμε τους καλύτερους γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό που με φιλότιμο και αυταπάρνηση προσπαθούν να τα φέρουν σε μια ισορροπία τα θέματα υγείας, να θεραπεύσουν με τα λίγα πλέον μέσα τους ασθενείς.
2 χρόνια μετά από την ένταξη της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η εξαθλίωση της παιδείας. Πρόσφατα είδαμε το θέμα των βιβλίων, με την πρόφαση πως δεν υπάρχουν χρήματα να τα τυπώσουν.. Τι σχόλιο να κάνεις εδώ; Πως η τότε υπουργός παιδείας ήταν για τον πούτσο; Γιατί μόνο μια τέτοια υπουργός του πούτσου θα μπορούσε να στερήσει το μεγαλύτερο κοινωνικό αγαθό που είναι η Παιδεία.. Αλλά ξέχασα πως είναι μέλος της λέσχης BILDERBERG..Αυτό λέει πολλά!
Ας μην σε ζαλίζω φίλε μου, φίλη μου.. Αλλά το μόνο που έχω να σου πω, πριν τους ψηφίσεις, δες αυτά τα δύο άκρως αποκαλυπτικά βίντεο, μην διχαστείς.. Δεν στα παρουσιάζω για να διχαστείς, αλλά για να στοχαστείς, να σκεφτείς, να πράξεις όπως πρέπει, εσύ έχεις στα χέρια σου το μέλλον των παιδιών μας, εσύ έχεις στα χέρια σου το μέλλον της "ΕΛΛΑΔΑΣ"..

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του