Καθαρισμός παραλίας Χαλκουτσίου


Ο Δήμος Ωρωπού σε συνεργασία με την εταιρεία ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. διοργανώνει για δεύτερη φορά εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Χαλκουτσίου, το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, στις 10.30 π.μ.
Στο συντονισμό θα συμμετέχει και η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος, HELMEPA, στην οποία η ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε είναι μέλος από το 2011.
Η ακριβής τοποθεσία καθαρισμού θα ξεκινήσει από το τέλος του προηγούμενου καθαρισμού που έγινε τον Οκτώβριο του 2011 και συγκεκριμένα 100 m ανατολικά από το Ευβοϊκό Κέντρο Θαλάσσης (φύλαξη ιστιοπλοϊκών) με κατεύθυνση Δυτικά – Βορειοδυτικά μέχρι τα ‘Πηγαδάκια Χαλκουτσίου’ (στο ύψος περίπου του SALOON).
Τα απορρίμματα που θα μαζευτούν θα τοποθετηθούν στους μπλε και πράσινους κάδους της παραλίας. Ο Δήμος Ωρωπού προσκαλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν και σε αυτή την σπουδαία περιβαλλοντική δράση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του