Αλιβέρι: Αγωνία για 32χρονο παιδί που χάθηκε στην θάλασσα

Ένα 32χρονο παιδί από την περιοχή του Αλιβερίου αγνοείται από χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο παιδί είχε πάει για υποβρύχιο ψάρεμα μαζί με άλλους δύο φίλους του με σκάφος που είχαν στο λιμάνι του Καράβου.
Το Υπολιμεναρχείο Αλιβερίου ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, για αγνοούμενο 32χρονο υποβρύχιο αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φιδονησίου.
Άμεσα στην περιοχή κάνει έρευνες από ξηράς περιπολικό όχημα του λιμενικού, παραπλέοντα σκάφη και σκάφος με ιδιώτη δύτη για υποθαλάσσια έρευνα ενώ στην όλη επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο dauphin.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου συνεχίζονται στο Φιδονήσι και τον Κάβο Στέφανο, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του