ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ

...

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης ανακοίνωσε ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης των αντικειμενικών τιμών των ακινήτων αφού, οι αγοραίες τιμές έχουν πέσει σημαντικά. Ο  υφυπουργός ανακοίνωσε επίσης ότι από τον Σεπτέμβριο ... πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα περιλαμβάνει :
-αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος,
-στο μέτρο των αποδείξεων που δεν κρίνεται ότι είναι το προσφορότερο μέτρο κατά της φοροδιαφυγής,
-τη θέσπιση του νέου περιουσιολογίου,
-διατάξεις για τον νέο Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων των Επιχειρήσεων.
Οι αλλαγές θα ισχύσουν από το 2013.
Για το τέλος ακινήτων είπε ότι θα εξοφληθεί σε 5 δόσεις , ενώ τις επόμενες μέρες θα διευκρινιστεί αν θα ενσωματωθεί τελικά στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Σχετικά τώρα με την αύξηση των δόσεων εξόφλησης του φόρου εισοδήματος, της έκτακτης εισφοράς, του τέλους επιτηδεύματος που θα περιλαμβάνονται στο εκκαθαριστικό των φετινών φορολογικών δηλώσεων, αλλά και τη μείωση του 23% στην εστίαση, ο κ.Μαυραγάνης εξήγησε ότι όλα αυτά θα αποφασιστούν σε συνεργασία με την Τρόικα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του