Το απόγευμα η κηδεία του γιατρού που αυτοκτόνησε. Σοκ στην τοπική κοινωνία

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας από την βουτιά θανάτου που έκανε από τον πέμπτο όροφο του Νοσοκομείου Λαμίας πασίγνωστος Λαμιώτης γιατρός, αλλά και αυτοδιοικητικός.
Ο γιατρός που συνταξιοδοτήθηκε πριν από 6 μήνες είχε ανέβει τα ξημερώματα,απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει και παρά τις προσπάθειες αστυνομικών, πυροσβεστών και συναδέλφων του, δεν άλλαξε γνώμη δίνοντας τέλος στην ζωή του.
Ο 63χρονος γιατρός ήταν δημοτικός σύμβουλος Λαμίας στην μειοψηφία με την παράταξη της Τζένης Οικονόμου. Η κυρία Οικονόμου μιλώντας χθες στα Αναλυτικά Γεγονότα της τηλεόρασης του STAR Κεντρικής Ελλάδας, εξέφρασε την θλίψη της για χαμό του συνεργάτη της και πρόσθεσε πως το τελευταίο διάστημα δεν ήταν ενεργό μέλος της παράταξης αφού αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Επεσήμανε όμως πως θα μπορούσε να προσφέρει πολλά ακόμη στην τοπική Κοινωνία.
Με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν επίσης την θλίψη τους ο δήμαρχος της Λαμίας Γιώργος Κοτρωνιάς και ο διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Βασίλης Αγγουράς. Η κηδεία του άτυχου γιατρού θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις 6 το απόγευμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του