ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

 

«Θα πετύχω τους στόχους του Μεσοπρόθεσμου για τη Βουλή» δηλώνει ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος θέτει σε διάλογο σκέψεις του και προβληματισμούς για την μείωση...των λειτουργικών εξόδων της Βουλής αλλά και αλλαγές στη λειτουργία της. Όπως διευκρινίζουν συνεργάτες του, πρόκειται για προτάσεις, οι οποίες θα συζητηθούν με τα κόμματα και οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν αρμοδίως.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλή θα ανοίξει με Ολομέλεια και στη συνέχεια θα λειτουργήσει σε θερινά τμήματα.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για περαιτέρω μειώσεις στα λειτουργικά κόστη του Κοινοβουλίου- και χωρίς αυτό να έχει τεκμηριωθεί και πρακτικά και αποτυπωθεί κοστολογικά, καθόσον είναι προϊόν διαβούλευσης- ο κ. Μεϊμαράκης εισηγείται την κατάργηση της μονάδας εργασιακού αθλητισμού και περικοπές στη χαρτική ύλη, ενώ θα επιδιώξει την εισαγωγή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, μεταξύ άλλων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του