TΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

Εικόνα... χάους επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις ΔΟΥ όλης της χώρας όπου χιλιάδες φορολογούμενοι σπεύδουν στην Εφορία, κυρίως για να προμηθευτούν τον κλειδάριθμο ο οποίος είναι απαραίτητος για την υποβολή της... φορολογικής δήλωσης ή για να «κλείσουν» τα ανενεργά βιβλία τους προκειμένου να γλιτώσουν το τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ.

Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργείται το αδιαχώρητο με τεράστιες ουρές και οι φορολογούμενοι να ταλαιπωρούνται με τις ώρες.

Ο συνωστισμός παρατηρείται κυρίως στο Τμήμα Μητρώου των ΔΟΥ, όπου οι φορολογούμενοι απευθύνονται για την απόκτηση κλειδάριθμου, που είναι απαραίτητος για την ηλεκτρονική πρόσβαση στο Τaxisnet και την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η υποβολή της δήλωσης γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ. Από την ηλεκτρονική υποβολή εξαιρούνται οι συνταξιούχοι, εκτός κι αν αποκτούν εισοδήματα από την άσκηση ατομικής επιχείρησης ή από ελευθέριο επάγγελμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του