Η κυβέρνηση πέρασε τον πρώτο «σκόπελο»

Χαρακτήρα επανασυντονισμού της κυβέρνησης φαίνεται πως είχε η χθεσινή συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

                       
Η κυβέρνηση πέρασε τον πρώτο «σκόπελο»
Οι κ.κ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, είχαν στην ατζέντα θέματα που σκοπό έχουν να
ελαφρύνουν το βάρος των πολιτών και να ανακουφίσουν τα ήδη επιβαρυμένα νοικοκυριά.
Συγκεκριμένα επί τάπητος τέθηκαν:
Η αναζήτηση ισοδύναμων μέτρων για να μην υπάρξουν μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια
Το αίτημα να υπάρξει διευκόλυνση στις δόσεις του δανείου που έχουμε συνάψει με τους εταίρους
Να δοθεί επίδομα θέρμανσης με κοινωνικά κριτήρια
Η επαναδιαπραγμάτευση να γίνει με τη μέγιστη υψηλή πολιτική εκπροσώπηση, που σημαίνει με την παρουσία των τριών πολιτικών αρχηγών.
Το κλίμα στην χθεσινή συνάντηση ήταν καλύτερο, μετά τις δηλώσεις του Ευ. Βενιζέλου για τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης, αλλά και σε σχέση με τις προηγούμενες συναντήσεις των τριών αρχηγών.
Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι η «η αναδιαπραγμάτευση θα γίνει», ενώ συνεργάτες του ανέφεραν ότι είναι πιθανόν οι τρεις αρχηγοί να έχουν συναντήσεις με ευρωπαίους ηγέτες και κυρίως με την Άγκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του