«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»





Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)  στις   30 ΙΟΥΛΙΟΥ  2012, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερησίας διατάξεως. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ
ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ  30-7-2012  ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : 
20465/25-7-2012  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Άρθρο 67, Ν.3852/10)
----------------------------------------------------------------------------------------
  1. Αποδοχή ποσού 18.061,00 από ΥΠ.ΕΣ που αφορά πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα 2/5/2012 έως 2/7/2012.  

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας καυσίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας ενός καινούργιου ημιφορτηγού αυτοκινήτου 4Χ4, με πυροσβεστικό συγκρότημα για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

  1. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων σε πακέτο Τουριστικής Προβολής (who is who).

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού – τεχνικού προγράμματος έτους 2012 με βάση την παρακολούθηση του προϋπολογισμού β΄ τριμήνου και έγκριση σχεδίου οικονομικής υποστήριξης για λήψη δανείου.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του