«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας»

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)  στις   1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:30 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερησίας διατάξεως. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΤΙΣ  1-8-2012  ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : 
 20466/25-7-2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (Άρθρο 67, Ν.3852/10)
        ----------------------------------------------------------------------------------------
<!--[if !supportLists]-->1.            <!--[endif]-->Συζήτηση για την πορεία και τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας μετά από αίτημα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και αναπληρωτή Διοικητή των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Λιβαδειάς – Θήβας κ. Νικ. Σβίγγου.

<!--[if !supportLists]-->2.            <!--[endif]-->Παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Προμελέτη ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίου Παλαιού Δημαρχείου».

<!--[if !supportLists]-->3.            <!--[endif]-->Παραλαβή μελέτης με τίτλο: «Προμελέτη ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίου καταστήματος Δημοτικής Αγοράς».

<!--[if !supportLists]-->4.            <!--[endif]-->Ορισμός μέλους από τη Δ/νση των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τη συγκρότηση επιτροπής σχετικά με την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του