TON ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Για τον Σεπτέμβριο μετέθεσε σήμερα ο αρμόδιος Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική της ΕΕ κ. Γιοχάνες Χαν τις αποφάσεις για τη συνέχιση της χρηματοδοτικής στήριξης της...Ελλάδας.

Ο Επίτροπος που βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να επισπεύσει την υλοποίηση έργων μέσω του ΕΣΠΑ και να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση της ροής κοινοτικών κεφαλαίων παρεχώρησε σήμερα συνέντευξη τύπου στην οποία αναφέρθηκε και στην εφαρμογή του Μνημονίου.

Ο Επίτροπος Χαν είπε πως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει επιδείξει ευελιξία και προθυμία στην προσέγγιση της δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι στόχοι του Μνημονίου πρέπει να εφαρμοσθούν στο ακέραιο. Απεκάλυψε δε πως η τρόικα θα παρουσιάσει την έκθεση της για την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και οι όποιες συζητήσεις για προσαρμογές θα γίνουν επί συγκεκριμένων προτάσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του