ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ

Μία πρώτη εκτίμηση για την πορεία της οικονομίας μετά τις εκλογές και τον σχηματισμό κυβέρνησης, ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, τον...οποίο δέχθηκε στη μία μετά το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κ. Προβόπουλος απάντησε πως πρέπει να ξαναπιάσουμε από την αρχή το νήμα και να τρέξουν οι μεταρρυθμίσεις και η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, για να υπάρξει ανάπτυξη και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, καθώς η μακρά προεκλογική περίοδος ενίσχυσε την αβεβαιότητα στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

«Συνάντησα χθες τον πρωθυπουργό, Αντ. Σαμαρά και διαπίστωσα την αποφασιστικότητά του για δράση στους τομείς αυτούς», είπε ο κ. Προβόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να μάθει και για την κατάσταση που επικρατεί στις τράπεζες.

«Πέρασαν δύσκολη περίοδο και χάσαμε αρκετές καταθέσεις, και τώρα επανέρχονται σε καλούς ρυθμούς», δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Και πρόσθεσε, ότι τους επόμενους μήνες και όσο ενδυναμώνεται η κυβερνητική δράση, η οικονομία θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση και θα διασφαλίσει κλίμα εμπιστοσύνης για όλους που τόσο έλειψε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του