Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε οικόπεδο στην Αιδηψό

Ανατριχιαστικές σκηνές αντίκρισαν οι εργαζόμενοι που πήγαν να πιάσουν δουλειά σε ένα ξενοδοχείο στην Αιδηψό Ευβοίας, όταν βρήκαν στο διπλανό οικόπεδο λείψανα που προέρχονται από... άνθρωπο! Στο τοπικό αστυνομικό τμήμα σήμανε αμέσως συναγερμός.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τον υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας security που έχει αναλάβει τη φύλαξη ενός ξενοδοχείου της περιοχής, οι εγκαταστάσεις του οποίου συνορεύουν με το οικόπεδο. Όταν έφτασαν, διαπίστωσαν ότι κοντά σε ένα δέντρο υπήρχαν ένα ανθρώπινο κρανίο και οστά που ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό.
Δίπλα στα οστά και στην περιοχή ολόγυρα δεν υπήρχαν ρούχα ή στοιχεία που να φανερώνουν το φύλο ή την ταυτότητα του θύματος. Έτσι, οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τα οστά και το κρανίο και τα έστειλαν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για εξέταση που θα δείξει ενδεχομένως τη χρονολογία, τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου. Παράλληλα, ερευνούν τους φακέλους με τις εξαφανίσεις ατόμων από την ευρύτερη περιοχή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του