Απίστευτο: Ο χρυσός ήρθε από το διάστημα!


           
Απίστευτο: Ο χρυσός ήρθε από το διάστημα!
Συνεργάτες του Αστροφυσικού Κέντρου Χάρβαρντ-Σμισθόνσιαν τεκμηρίωσαν πως ο χρυσός σχηματίστηκε ως αποτέλεσμα σύγκρουσης και ένωσης ορισμένων αστέρων νετρονίων.
Στον πλανήτη μας το πολύτιμο μέταλλο μπόρεσε να πέσει χάρη στους αστεροειδείς, οι οποίοι κατά την αρχαιότητα έπεσαν στην επιφάνεια της γης, όπως διαβάζουμε στη Φωνή της Ρωσίας.
Οι επιστήμονες υπέθεσαν πως ο φωτισμός κατά τη σύγκρουση παρόμοιων ουράνιων σωμάτων μπορεί να μαρτυρά την απόρριψη σημαντικής ποσότητας βαρέων στοιχείων.
Οι ειδικοί, επίσης, τεκμηρίωσαν το γεγονός ότι σχεδόν όλος ο χρυσός και άλλα βαρέα στοιχεία ση Γη είναι κατάγονται από το διάστημα.


Read more: http://www.newsbomb.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του