ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ; ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΧΣ!!!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα Δευτέρα το υπουργείο Οικονομικών την (εντελώς για γέλια βάση των προσόντων που απατούνται) προκήρυξη για τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Το νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου...
θα επιλεγεί από ειδική επιτροπή (άνθρωποι του Στουρνάρα και αυτοί!) και θα προσληφθεί με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, μετά από την έγκριση του Euro Working Group.

Υπενθυμίζεται ότι η θέση έμεινε κενή μετά την παραιτηση του Μάριου Κολλιόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από το Ταμείο επικαλούμενος διαφωνίες ως προς τον τρόπο λειτουργίας του.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων είναι η 9η Αυγούστου του 2013.

Τα προσόντα που πραγματικά είναι εντελώς για γέλια :

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

*Εκπαίδευση: Πτυχίο πανεπιστημίου, ιδανικά στα Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά. Θα εξεταστούν και οι αιτήσεις υποψηφίων με τίτλο σπουδών στη Λογιστική ή την Νομική.

*Γλώσσες: Τέλειος χειρισμός της αγγλικής γλώσσας!!!

*Εργασιακή εμπειρία: Ο Αναπληρωτής CEO του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα επιλεγεί μεταξύ υποψηφίων με εμπειρία είτε στην επενδυτική και λιανική τραπεζική είτε στα χρηματοοικονομικά!!!

*Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν ακόμα ισχυρές αναλυτικές ικανότητες και μια ευρεία γνώση για επιχειρηματικά θέματα, καθώς και να είναι διατεθειμένοι να δουλεύουν υπό... συνθήκες πίεσης (εδώ πραγματικά γελάμε)!

*Το νέο μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου θα προσληφθεί εφόσον δεν υπάρχουν νομικά ή προσωπικά κωλύματα και περιορισμοί, όπως αναφέρεται στο άρθρο 4 του νόμου 3864/201 (ή εάν δεν είναι επιλογή του "Τσάρου" της Οικονομίας, προσθέτουμε εμείς).

Σ.Σ. Και μετά αναρωτιέται ο Σαμαράς γιατί οι δημοσιονομικοί στόχοι πάνε από το κακό στο χειρότερο.
Σ.Σ. Τι χρειάζεται άραγε αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος αφού υπάρχει ήδη πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος;
Σ.Σ. Με τέτοιες επιλογές νομίζει ο Σαμαράς ότι θα την βγάλει και μετά το Φθινόπωρο;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του