ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Αναπόσπαστο μέλος της συμμορίας Σημίτη. Ίσως, ο αρχιτέκτονας της καταστροφής της Ελλάδας.

Γράφει ο Γιώργος Δ.

Ο Γ. Στουρνάρας μπορεί και να ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς ”καταλύτες”,  της νίκης Σημίτη στις εκλογές του 2000 !

Ως Πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, ο κ. Καθηγητής   ….μπορούσε να ασκεί κομματική επιρροή  ….σε διάφορα “περιβάλλοντα”.

Φαίνεται υπερβολική αυτή η άποψη, αλλά αν κρίνουμε από την οριακή διαφορά με την οποία έχασε η Ν.Δ., μπορεί να έχει βάση.

ΠΑΣΟΚ                 3.007.596     43,79

Ν.Δ                        2.935.196    42,74

 Διαφορά          ψήφοι 72.400  ή  1,05 %

Στην φωτογραφία της ”ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ”, της 2-2-2000, κρατάει “προεκλογικό σεκόντο” στο πλευρό του Κουμπάρου του, τσάρου του Σημίτη, κ. Γιάννου Παπαντωνίου.

Αυτόν τον κύριο διάλεξε ο κ. Α. Σαμαράς ….για την πιο καίρια θέση υπουργού, στην κυβέρνησή του.

Να τον χαίρεστε οι νεοδημοκράτες ! http://olympia.gr/2

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του