Στα 2000 δολάρια το ανώτατο ποσό αγοράς ξένων νομισμάτων στην Αργεντινή



Η κυβέρνηση της Αργεντινής κατέστησε πιο εύκολη την αγορά ξένων νομισμάτων για τα φυσικά πρόσωπα, περιορίζοντας όμως στα 2.000 δολάρια τον μήνα το ανώτατο ποσό αγοράς, όπως ανακοίνωσε ο προσωπάρχης της προεδρίας κι αρμόδιος για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Χόρχε Καπιτάνιτς.
Η φορολόγηση των ξένων νομισμάτων θα υποβληθεί στη δικαιοδοσία της φορολογικής υπηρεσίας για να γίνει με βάση τα δηλωμένα εισοδήματα.
«Όλοι οι μισθωτοί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορούν να αγοράζουν ως και 2.000 δολάρια τον μήνα, βάσει των δηλωμένων εισοδημάτων τους», δήλωσε ο Καπιτάνιτς στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Εξάλλου η κυβέρνηση της Αργεντινής επέβαλε προσωρινά φόρο 20% στην αγορά νομισμάτων τα οποία δεν θα αποταμιεύονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς της χώρας, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η φοροδιαφυγή.
Την Παρασκευή η κυβέρνηση της χώρας είχε ανακοινώσει την άρση των περιορισμών που είχαν επιβληθεί στα φυσικά πρόσωπα όσον αφορά τις αγορές δολαρίων.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του