Οι Λεφτάδες θέλουν Σαμαρά-Τσίπρα σε συγκυβέρνηση



samaras tsipras2 b2Μεγάλα ονόματα της ελληνικής οικονομικής ελίτ πιέζουν και διακινούν σχετικά σενάρια για να συνεργαστούν στην κυβέρνηση Σύριζα και ΝΔ. Στα σχέδια των ολιγαρχών συμμετέχουν και πολιτικές προσωπικότητες.
Οι κύριοι Τσίπρας και Σαμαράς και τα επιτελεία τους απέκρουσαν οποιαδήποτε πιθανότητα συνεργασίας Σύριζα-ΝΔ. Οι ολιγάρχες προς ενίσχυση των σεναρίων τους επικαλούνται δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Έθνος της Κυριακής σύμφωνα με την οποία το 58% τάσσεται ενός υπέρ ιστορικού συμβιβασμού μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς.
Οι ολιγάρχες διαρρέουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργοί ο Α. Σαμαράς και Α. Τσίπρας και διακινούν ονόματα για την πρωθυπουργία όπως του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Σε χαμηλότερους τόνους παίζουν και την Ντόρα Μπακογιάννη τον Φώτη Κουβέλη τον Κώστα Καραμανλή και τον Γιάννη Δραγασάκη.
Υπέρ της συγκυβέρνησης ΝΔ-Σύριζα έχουν εκφραστεί ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Φίλιππος Σαχινίδης.

Έμπειρος πολιτικός σχολίαζε το γεγονός στο spirospero λέγοντας ότι τα σενάρια των ολιγαρχών είναι για να γλιτώσουν οι ίδιοι και όχι υπέρ του λαού.
Ο πρωθυπουργός είναι έξαλλος με αυτά τα σενάρια και ζήτησε από τους συνεργάτες του να κλείσει αμέσως το θέμα. Το ίδιο ζήτησε και ο Σύριζα και στελέχη του βγήκαν και έκοψαν κάθε συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του