"Μαζέψτε τον Βενιζέλο"


karapospdopafΗ νέα αμφισβήτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο βέτο που έθεσε η Ελλάδα για τα Σκόπια στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι εξαγρίωσε και νωρίτερα όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Για τους καραμανλικούς δεν συζητάμε καν. Έξαλλος σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, έγινε και ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής αφού το βέτο στην ένταξη των Σκοπίων αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, που είχε εκτός των άλλων και την σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η έκφραση "Μαζέψτε τον Βενιζέλο" είναι άκρως χαρακτηριστική για τη διάθεση του πρώην πρωθυπουργού και μεταφέρθηκε αρμοδίως από ανθρώπους του Καραμανλή στην αυλή του Μαξίμου. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του