Aπίστευτη καταγγελία Κατσαφάδου: "Πράκτορας της ΕΥΠ εργάζεται ως δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραια!"


Σοβαρή καταγγελία έκανε προχτές ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Ηλίας Κατσαφάδος, με την "Χρυσή Αυγή " κατά την ομιλία του στο ξενοδοχείο SAVOΥ,που αφορά εργαζόμενο δημοσιογράφο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, Κανάλι Ένα.
Συγκεκριμένα είπε : Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά , στο Κανάλι Ένα εργάζεται δημοσιογράφος ο οποίος είναι και πράκτορας της ΕΥΠ. 
Αυτό βέβαια που είπε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος συζητείται καιρό στα γραφεία του Καναλιού Ένα, αλλά δεν είχε ποτέ μέχρι τώρα ειπωθεί σε δημόσιο χώρο από ομιλητή.
Οφείλει λοιπόν ο λαλίστατος πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Κυριάκος Μανωλάκος,να απαντήσει, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.
Δείτε το VIDEO( στο 51'40" )από την ομιλία του Ηλία Κατσαφάδου ο οποίος είναι εργαζόμενος στο Κανάλι Ένα και πρώην στενός συνεργάτης του αναπληρωτή Δημάρχου Τάσου Κάρλε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του