Σήμερα η συμπληρωματική απολογία του Καντά


kapsodppsffΣτον ανακριτή κατά της Διαφθοράς οδηγείται και πάλι ο προφυλακισμένος πρώην διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας, Αντ.Καντάς, προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για την προμήθεια των πυραύλων ΡΖ90 από γερμανική εταιρεία, για την οποία φέρεται να εισέπραξε προμήθεια 750.000 ευρώ.

Για τη συγκεκριμένη παράνομη πληρωμή έχει προφυλακιστεί και ο τότε εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Δ.Παπαχρήστος, ο οποίος στην απολογία του έχει παραδεχθεί ότι κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του Αντ.Καντά «συμφωνήθηκε η μίζα».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους της Τετάρτης, ο κ. Καντάς αναμένεται να δώσει στοιχεία από λογαριασμούς και άλλων off-shore εταιρειών από τις οποίες διακινήθηκαν οι μίζες.
Παράλληλα, ανοίγει και νέος κύκλος απολογιών για την ίδια υπόθεση με την κλήση του γερμανού Όλαφ Έσλερ (τότε αντιπρόεδρος της γερμανικής εταιρείας), αλλά και ενός έλληνα τραπεζίτη, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που διοχέτετε σε τράπεζες της Ελβετίας χρήματα από τις μίζες.
Ο ανακριτής Διαφθοράς έχει επίσης καλέσει και τον γιο του Δ.Παπαχρήστου, καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε λογαριασμούς της εταιρείας του πατέρα του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του