Στο αυτόφωρο σήμερα ο αδελφός και η σύζυγος του Γιακουμάτου


dfdff Ενώπιον του αυτοφώρου δικαστηρίου οδηγούνται σήμερα, Τρίτη, η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, καθώς και η διαχειρίστρια και ο λογιστής του οίκου ευγηρίας στο Νέο Ψυχικό, στον οποίο η σύζυγος του βουλευτή εμφανίζεται ως πρόεδρος και ο αδελφός του ως δiευθύνων σύμβουλος. Μέχρι τη δίκη τους και οι τέσσερις  κατηγορούμενοι θα παραμείνουν κρατούμενοι στο κτίριο της ΓΑΔΑ.
Συνέλαβαν τον αδερφό και τη γυναίκα του Γιακουμάτου

27 Ιανουαρίου 2014 | 15:22
Συνελήφθησαν ο αδερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Δημήτρης, και η σύζυγός του, Ελένη Θεοδώρου, για χρέη που αφορούν τον οίκο ευγηρίας "Άγιος Χαράλαμπος", που διατηρεί η οικογένεια στο Νέο Ψυχικό.
Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία, διαπιστώθηκαν παραβάσεις φοροδιαφυγής, με αποτέλεσμα να συληφθούν ο αδερφός του βουλευτή, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος, η σύζυγός του καθώ και η υπεύθυνη του οίκου ευγηρίας.
83942-giakoumatosΟ Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του spirospero, σήμερα το πρωι εντοπίστηκαν οι παραβάσεις, ενώ με εντολή του υπ. Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια, επισπέυθηκε  περαιτέρω έρευνα με αποτέλεσμα τις συλλήψεις της συζύγου και του αδεφού του Γεράσιμου Γιακουμάτου από την  Οικονομική Αστυνομία.
Η συζυγος και ο αδελφός του βουλευτή οδηγήθηκαν στην εισαγγελία αργά το μεσημερι
 


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του