Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ "58". ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΡΟΖΑΚΗ -Κάνατε την πρωτοβουλίας μας παιδική χαρά!


Για πρωινό έχει την πρωτοβουλία των 58 κηφήνων του Κολωνακίου ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την κατάντια τους. Σκεφθείτε, ακόμη και ο Βαγγέλης γελάει μαζί τους. Και πως να μην γελάσει όταν διαπιστώνει πως η κίνηση που ευλόγησε ο Σημίτης με την παρουσία του στο πρώτο τους χάπενιγκ, καταλήγει να κρέμεται από τους Ψαριανό, Τατσόπουλο, Παπαδόπουλο.Τρεις κατ΄εξοχήν πολιτικούς παρλαπίπες, με τους δύο τελευταίους να είναι τόσο συνεπείς στα πιστεύω τους ώστε να θάβουν τα κόμματα στα οποία βρισκόντουσαν (ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ) ως προσβεβλημένες πρι-Μαντόνες.

Προφανώς οι συγκεκριμένοι κύριοι πιστεύουν πως με το να δηλώνουν τυχοδιωκτικώς αριστεροί, θα έχουν την ευχέρεια να επιβιώνουν πολιτικά πηδώντας από το ένα κόμμα στο άλλο. Mπροστά σ΄αυτή την εικόνα απελπίστηκε o Kώστας Σημίτης και μέσω του καθαρόαιμου σημιτάνθρωπου καθηγητή Χρήστου Ροζάκη, έσπευσε να επανέλαβει πως οι «58» δεν είναι κόμμα αλλά μια πρωτοβουλία που έχει στόχο να συσπειρώσει δυνάμεις του τόπου σε μια εποχή, που, έχουν παρέλκει οι «καθαρές» ιδεολογίες και χρειάζεται να υπάρξει συνεργασία των φιλελεύθερων του Κέντρου με όσους υποστηρίζουν τη σοσιαλδημοκρατική προσέγγιση".
Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα έφταιξε και τιμωρείται για αυτά που έκανε επί σειρά ετών» για να κλείσει λέγοντας ότι "η Κεντροαριστερά δεν έρχεται να κάνει κριτική του παρελθόντος και των υπολοίπων κομμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ξέρουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" ο Σημίτης επιθυμεί διακαώς τον Γιάννη Στουρνάρα ως επικεφαλής της Πρωτοβουλίας των 58. Όπως επίσης και την πιο ενεργό παρουσία του Γιώργου Φλωρίδη. Και δεν έχει άδικο καθώς βλέπει να βγαίνουν μπροστά ναρκισσευόμενοι αριστεροί σαν τον Ψαριανό, ο οποίος τον έλουζε με μπινελίκια, διά μικροφώνου, όταν ήταν πρωθυπουργός και ο Ψαριανός έκανε εκπομπές.
-Χρήστο, πολύ φοβάμαι ότι δουλεύουμε για τον Βενιζέλο, έτσι όπως εξελίσσεται η πρωτοβουλία μας...
είπε πρόσφατα στον Ροζάκη.


Πηγή:www.capital.gr
Δημοσίευση: 28 Ιανουαρίου 2014, 10:15
More News Desk

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του