Ο Τζιτζικώστας φεύγει, ο Καλεντερίδης έρχεται (με τη ΝΔ) για την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας...


Από τον Χρήστο Δημοσθένους.

Οι κρυφές δημοσκοπήσειςπροκαλούν αβεβαιότητα στην ΝΔ ακόμη και για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που θεωρείται "γαλάζιο κάστρο". Η επανεκλογή του Απ. Τζιτζικώστα δείχνει αρκετά δύσκολη. Την ίδια ώρα, είναι χειρότερα τα πράγματα για τον δήμο Θεσσαλονίκης όπου η ΝΔ δεν έχει κατάλληλο πρόσωπο να "χτυπήσει" τον Γ. Μπουτάρη.

Ήδη λοιπόν γίνονται σοβαρές σκέψεις να "μετακινηθεί" ο κ. Τζιτζικώστας στη διεκδίκηση του δήμου και να αναζητηθεί άλλος υποψήφιος για την Περιφέρεια. Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται μάλιστα για την Περιφέρεια- και στις μετρήσεις δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά- είναι του Σάββα Καλενετρίδη. Στα πλεονεκτήματά του υπολογίζεται -εκτός από τη θετική καταγραφή στα γκάλοπ- και το ότι διατηρεί καλείς σχέσεις με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, οπότε εκφράζεται η ελπίδα ότι δεν θα τον έχει απέναντί του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του