Τα μαζεύουν τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γλέζος ειρωνευόταν για τα περί συνεργασίας


glezos854Τα πάνω - κάτω έχουν έρθει στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ μετα τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου περί συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία.
Από τη μιά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, έσπευσε να ...μπαλώσει τις δηλώσεις, χαρακτηρίζοντάς τες ως "ατόπημα", ενώ σε γραπτή δήλωσή του τονίζει τον ειρωνικό τρόπο με τον οποίο αποτυπώθηκε η φραση.
«Είναι πέρα από κάθε λογική το κομμάτι της ομιλίας στη βουλή με το οποίο ειρωνεύεται ο Μανώλης Γλέζος την αδύναμη και πανικόβλητη κυβέρνηση, να το μετατρέπουν σε δήθεν πρόταση συνεργασίας. Για όσους το αναπαράγουν, ή είναι παντελώς ανίκανοι να καταλάβουν την ειρωνεία – συνεπώς επικίνδυνοι – ή είναι τόσο πανικόβλητοι που πατάνε πάνω στην ειρωνεία για να βρουν σανίδα σωτηρίας», το κείμενο της διάψευσης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του