Ψυχρολουσία για τον Κ. Μπακογιάννη! Το ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε να μην τον στηρίξει για την Περιφέρεια...

H πρώτη δημόσια άσχημη έκπληξη ήρθε για τον Κώστα Μπακογιάννη στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 
Το ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε, όπως δήλωσε δια του γραμματέα του Χρήστου Μπώκου, να μην τον στηρίξει, κάτι που εκείνος θεωρούσε δεδομένο!
Συγκεκριμένα,  στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο γραμματέας της Ν.Ε. Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μπώκος -μετά την εκλογή του και ως γραμματέα της περιφερειακής οργάνωσης Στερεάς του κόμματος- δήλωσε καθαρά ότι "δεν πρόκειται να στηρίξουμε υποψήφιους δημάρχους ή περιφερειάρχες που θα τύχουν της στήριξης από την Νέα Δημοκρατία"
Στην συνάντηση των γραμματέων του ΠΑΣΟΚ διατυπώθηκε η δυσαρέσκεια τους για την αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε πιθανή στήριξη του σημερινού Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά ενώ ορισμένα στελέχη δεν έκρυβαν και την δυσφορία τους προς την ηγεσία του κόμματος τους που δεν στήριξε την δέσμευση της να υποστηριχθεί η υποψηφιότητα Περγαντά ως κοινή επιλογή Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Αυτό σύμφωνα με κομματικούς και
αυτοδιοικητικους κύκλους του ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί ό ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος αλλά προφανώς δεν το τήρησε.
Εμείς έχουμε θέση και είναι αυτή που εισπράττουμε από τα μέλη μας σε όλη την Στερεά ,ακόμη και αν κεντρικά μας υποδείξουν να στηρίξουμε πρόσωπα από την ΝΔ εμείς δεν θα το δεχτούμε, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπώκος.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του