Τετελεσται! ΔΝΤ - Ε.Ε- ΝΑΤΟ και ΗΠΑ μαστιγώνουν τους Σαμαροβενιζέλους..

bensamΞαφνικά όλοι οι εταίροι σφίγγουν την θηλιά στην Ελληνική Κυβέρνηση και δεν τους ενδιαφέρει αν καταρρεύσει.
Με μια επίδειξη δύναμης αξιωματούχος της Κομισιόν δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα ζητήσουμε την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν είναι κόσμιο εν όψει εκλογώνΤαυτόχρονα, όπως παραδέχεται υψηλόβαθμος κυβερνητικός παράγοντας το ΔΝΤ έχει στυλώσει τα πόδια και όχι μόνο δεν δέχεται τις υποχωρητικές προτάσεις της Ελλάδας αλλά στην αρνητική απάντηση προσθέτει και νέα μέτραΣε αυτό συνηγορούν και 2 δηλώσεις του πρωθυπουργού οι οποίες περιείχαν αιχμές για τους εκπροσώπους των δανειστών.Ακόμα διαδίδετε ότι η αυριανή επίσκεψη του προέδρου της Βουλής , Βαγγελη Μειμαρακη, στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπουλια, γίνεται για να βολιδοσκοπηθεί ο πρόεδρος αν μπορεί να διευκολύνει το αδιέξοδο της κυβέρνησης με μια παραίτηση του, ώστε να δικαιολογηθούν οι πρόωρες εκλογές.Η κυβέρνηση καταλήγει να συζητάει το σενάριο των πρόωρων εκλογών μετά από εσωτερική δημοσκόπηση στις κοινοβουλευτικές ομάδες της συγκυβέρνησης, αν είναι δυνατόν να στηρίξουν τα μέτρα που απαιτεί η Τρόικα.Η άτυπη δημοσκόπηση λένε..... έπεισε τον πρωθυπουργό ότι ακόμα και αυτά τα μέτρα που πρότεινε ο ίδιος στην ΤΡΟΙΚΑ και δεν θα τα δεχτεί, δύσκολα θα περάσουν από την Βουλή.

Αυτό που έχει αιφνιδιάσει το οικονομικό επιτελείο και την κυβέρνηση εν γένει είναι το ότι το Ταμείο «τα θέλει όλα τώρα, σαν να μην υπάρχει επόμενη ημέρα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος αξιωματούχος, παρατηρώντας ότι έως τώρα το σύνηθες ήταν να συμφωνείται μια μεγάλη μάζα δημοσιονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων και τα υπόλοιπα να πηγαίνουν στο επόμενο «πακέτο». Εν προκειμένω, η Αθήνα θεωρεί ότι με βάση τις ελληνικές προτάσεις, θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και τα υπόλοιπα θα μπορούσαν να συνοδεύουν την πιστωτική γραμμή ως προαπαιτούμενα, όπως άλλωστε προβλέπει ο σχετικός Κανονισμός του ESM.
Η Γερμάνια συντάσσεται απόλυτα με τη σκληρή γραμμή του Ταμείου και δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο το κλίμα των διαπραγματεύσεων. Στην κυβέρνηση πιστεύουν πλέον ότι όλη αυτή η πίεση είναι μεθοδευμένη για να μας αναγκάζουν να ζητήσουμε εμείς παράταση μνημονίου
Αν είναι έτσι η Κυβέρνηση – πρέπει να υποβάλει τέτοιο αίτημα μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου – θα υποστεί τέτοιο εξευτελισμό και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί.
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι από τις 9 το βράδυ έχουν αρχίσει στο Μαξίμου να συζητάνε για αιφνιδιαστικές εκλογές με καταγγελία των Τροικανών. Ταυτόχρονα οι Αμερικανοί στην συνεδρίαση του ΝΑΤΟ παρουσία και του υπουργού εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου έδωσαν την χαριστική βολή στην κυβέρνηση με το να επιβάλλουν να ονομάσουν στην σύνοδο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» τα ΣΚΟΠΙΑ. Ο κ Βενιζέλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει έξαλλος από την συνεδρίαση. Πηγή από του Μαξίμου έλεγε στο spirospero.gr ακόμα και σήμερα το βράδυ μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του